Příslušenství pro vysokotlaký čistič Recenze Kärcher 2.643-143.0 pěnovací tryska FJ 10 + pěnový čistič 1 l

Recenze Kärcher 2.643-143.0 pěnovací tryska FJ 10 + pěnový čistič 1 l

Pěnovací tryska Connect 'n' Clean FJ 10 C je s ultrapěnovým čističem. Rychlovýměnný systém pro nanášení čisticího prostředku umožňuje snadnou výměnu mezi různými čisticími prostředky pouze jedním cvaknutím. Pohodlná regulace dávkování čisticího prostředku na pěnovací trysce (žluté tlačítko). Plochu tryskání lze dle potřeby otáčet.

Registrovaný uživatel9. září 2023

cena, jednoduchá manipulace

Registrovaný uživatel7. června 2022

pěna by mohla být hustější, aby z auta tak brzo nezmizela

Registrovaný uživatel29. května 2022

Velmi výkonný a vysoce účinný

Registrovaný uživatel13. srpna 2021

Velice špatně pěnuje.Pěnovači chybí tryska,která by šlehala pěnu. Jen bere moc vody a vytváří minimum pěny i při přidání většího množství koncentrátu .Dále nemožnost upravit kužel tryskající pěny . Od této značky bych čekal větší kvalitu . velké zklamání , jinak na obyč. šampon dobrý.

Registrovaný uživatel24. července 2021

Trysku jsem obdržel, ale nemám odskouseno....

Žádný pěnový čistič jsem k trysce nedostal ikdyž si myslím, že byl v nabídce

Za mě 50%

Registrovaný uživatel20. června 2021

Žlutý mezikus u ventilu vždy zůstane v tryskací pistoli. Pěna vždy rychle steče. Pro mě zbytečnost. Už bych si to nekoupil.

Registrovaný uživatel7. února 2021

rychla montaz

zostava vnitrni plast z penovaci trisky na pistoli, zadny problem, staci lehce prilepit

umiva ben doteku treba smetakem a stoho pline zadne poskrabani. nakonec nastrikam trisku tekuty vosk a pak vylestim papirovima ubrouskama. lidi bomba

Registrovaný uživatel9. května 2019

Ovšem tohle mě nadchlo nejvíc...auto i moto umyté. Těším se na další mytí