Recenze Karanténa - Peter May (2020, brožovaná)

Recenze Karanténa - Peter May (2020, brožovaná)

Londýn, epicentrum celosvětové pandemie, je kompletně izolovaný. V ulicích bují násilí a občanské nepokoje. Na dodržování zákazu vycházení dohlíží armáda. Před smrtícím virem, který si vyžádal tisíce obětí, není nikdo v bezpečí.

Registrovaný uživatel27. září 2021

Skvělá, stejně jako vše ostatní od Petera Maye

Registrovaný uživatel19. února 2021

Velmi dobře se čte v současné pandemické době.

Podle mne jde o nejhorší knihu jinak vynikajícího spisovatele.

Každopádně stojí za přečtení, čtenář zůstává v napětí až do konce. Zajímavé jsou podobnosti se současnou dobou. Oceňuji předvídavost autora a jistě i důkladné rešerše.

Registrovaný uživatel16. ledna 2021

Mám zatím všechny Maye,má neotřelá témata,

brožovaná

Registrovaný uživatel28. prosince 2020

číta sa veľmi dobre, graduje,

ked poznáte Londýn a máte medicínske znalosti, je to miestami až detsky nepochopiteľné

dobré, ale predsa len z pohľadu dnešnej epidémie miestami naivné

Registrovaný uživatel14. prosince 2020

Detektivky čtu hodně, takže mohu porovnat. Až na poněkud divoký závěr se mi četla Karanténa skvěle.

Registrovaný uživatel29. listopadu 2020

Rozhodně doporučuju těm,co není lhostejné ,co se děje na tomto světě. Vše se točí kolem peněz a trpí obyčejní lidé. Skvěle napsané.Autora jsem hned zařadila mezi své oblíbené autory.

Registrovaný uživatel6. listopadu 2020

Napinavy pribeh postaveny na detektivnim patrani - katastroficky scenar o epidemii je jakymsi podtonem tahnouci se celym dejem.

Nektere veci jsou popsany v romanu tak, ze to budi podezreni, ze nejde o knihu napsanou v uvadenem roce (2006?) a ze se spis tahle strategie pouzila pro lepsi prodejnost. Napriklad pri popisu rozsahle epidemie by asi nikoho v minulosti nenapadlo, jak budou pouzivany rousky. Tvurci vzdy pouzivali scenar s obleky a maskami (jako vymozenost doby a vedy).

Stoji za precteni.

Registrovaný uživatel4. listopadu 2020

Dobře napsaný román, super se čte.

Doporučuji koupit a přečíst.

Registrovaný uživatel1. listopadu 2020

Super kniha, v dnešní době velmi aktuální téma

Registrovaný uživatel11. srpna 2020

Všechny knihy od Petera May jsou čtivé,napínavé ať se jedná o detektivku nebo román. Doporučuji i tuto knihu

Mám od tohoto spisovatele všechny knihy které u nás vyšly. Naprostá spokojenost.