Svěle působí v místě bolesti
Skvělý produkt, opravdu pomáhá.

Kaprona kapsaicinová prohřívací náplast je podle většiny recenzí účinná při prohřívání bolestivých míst, zejména zad a páteře. Uživatelé oceňují její intenzivní hřejivost a dobrou přilnavost. Někteří však zmiňují, že může způsobovat dráždění kůže při delším používání nebo že v záhybech nedrží dobře. Doporučuje se vyzkoušet, zda vyhovuje individuální citlivosti a potřebám.
Svěle působí v místě bolesti
Skvělý produkt, opravdu pomáhá.
Dobře proyhřívá za dobrou cenu
Větší Kaprona více prohřívá
Za mě jedna z mála náplasti, která skutečně hřeje.
Bezvadná
špatně drží
nic moc
Jediná funkční hřejivá náplast
Hřeje
Na můj problém, zánět nervů, nepomáhá
Jediný klad této náplasti je, že je tenká a dobře přilnavá, ale to si můžete nalepit náplast bez kapsaicinu a výsledek je stejný.
Absolutně bez účinku, ostatní podobné výrobky "pálí" za chvilku, tady ani náznak. Další nevýhoda je, že se špatně lepí. Pokud vás bolí kříž a nemáte pomocníka, nemáte šanci.
Rozhodně tuto náplast nedoporučuji, možná lidé se senzitivní kůží něco pocítí, já absolutně nic.
Zkusila jsem mnoho náplastí, ale tato hřeje ze všech nejvíce a bolest společně s používáním hřejivé masti současně na pár hodin ustupuje.Musí se používat opakovaně a dlouhodobě.
Pomáhá proti bolesti.
Trpím na bolesti zad, náplasti mi vyhovují.
Výborná na páteř, osvědčená, používám roky.
Prohreje
Hure drzi v zahybech
vždy mi pomůže od bolesti
doporučuji hlavě při bolesti v zádech
Prohřívá bolestivá místa
Při vícedenním užívání může způsobovat dráždění kůže
Vydrží celý den a cena.
Pomohla a drží