Mám všechny sešity ze 70 let, knihu z roku 2002 a ta z roku 2020 je na doplnění sbírky. Kapitán kloss je prostě nejlepší. Nostalgicke čtení.
Když komix tak Kapitán kloss.!!!

Komiks Kapitán Kloss oslovuje především pamětníky a fanoušky původního seriálu, kteří oceňují jeho nostalgickou hodnotu a kvalitní zpracování. Kniha věrně zachycuje historické období a nabízí přehledné ilustrace, i když někteří čtenáři zmiňují zjednodušení děje oproti televizní předloze.
Když komix tak Kapitán kloss.!!!
nostalgie k seriálu z mladých let
velmi čitelné a přehledné obrázky
postupně vstřebávám jednotlivé díly
kniha splnila mé očekávání, některé příběhy a chyby agentů se zdají být naivní,
což je asi záměr autora, bez těchto chyb by pak děj nepokračoval
Super zpracování. Spousta věcí tak bylo i když se dnes prekrucují
vzpomínka na detství.nic víc nic mín.
Velmi pěkně zpracovaná kniha. Kdysi (v dětství) jsem si mohl kupovat jednotlivé časopisy, ale 3 mi bohužel chyběly. Jsem moc rád, že tato edice vyšla tímto způsobem, velmi rád si to pročítám znovu.
Oldschoolovej komiks pro pamětníky. Rád jsem si zavzpomínal.
Příliš zjednodušený scénář a dějové zkkratky oproti tv seriálu.
Pro pamětníky fajn potěšeníčko, za tu cenu v pohodě.
Klasika Dana dobou
Jako klukovi se mi dostaly do rukou jednotlivé vydání těchto dílů a velice se mi líbily. Toužil jsem je mít doma. Proto jsem rád, že se mi to povedlo.
Výtečná nostalgie pojetí protifašistického odboje v Polsku podle komunistické doktríny v období let trvání Varšavské smlouvy.