Komiks pro dospělé Recenze Kapitán Kloss - Andrzej Szypulski (2020, pevná)

Recenze Kapitán Kloss - Andrzej Szypulski (2020, pevná)

Polák Stanislav Kolicki pracuje na počátku druhé světové války pro sovětskou rozvědku, které předává nejrůznější zprávy. V té době padne do ruského zajetí německý důstojník Hans Kloss, jemuž je Kolicki neuvěřitelně podobný. A tak se zrodí agent J-23, obdoba nejslavnějšího britského agenta Jamese Bonda. Neohrožený Polák se vydává (po důkladném vyškolení, kdy si vštěpuje podrobnosti z Klossova…

pkopa6. dubna 2024

Mám všechny sešity ze 70 let, knihu z roku 2002 a ta z roku 2020 je na doplnění sbírky. Kapitán kloss je prostě nejlepší. Nostalgicke čtení.

Když komix tak Kapitán kloss.!!!

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

nostalgie k seriálu z mladých let velmi čitelné a přehledné obrázky postupně vstřebávám jednotlivé díly

kniha splnila mé očekávání, některé příběhy a chyby agentů se zdají být naivní, což je asi záměr autora, bez těchto chyb by pak děj nepokračoval

Zdenektep Prokop26. listopadu 2022

Super zpracování. Spousta věcí tak bylo i když se dnes prekrucují

Registrovaný uživatel5. července 2022

vzpomínka na detství.nic víc nic mín.

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Velmi pěkně zpracovaná kniha. Kdysi (v dětství) jsem si mohl kupovat jednotlivé časopisy, ale 3 mi bohužel chyběly. Jsem moc rád, že tato edice vyšla tímto způsobem, velmi rád si to pročítám znovu.

Jaroslav Svoboda15. května 2021

Oldschoolovej komiks pro pamětníky. Rád jsem si zavzpomínal.

Příliš zjednodušený scénář a dějové zkkratky oproti tv seriálu.

Pro pamětníky fajn potěšeníčko, za tu cenu v pohodě.

Registrovaný uživatel18. března 2021

Klasika Dana dobou

Registrovaný uživatel1. března 2021

Jako klukovi se mi dostaly do rukou jednotlivé vydání těchto dílů a velice se mi líbily. Toužil jsem je mít doma. Proto jsem rád, že se mi to povedlo.

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

Výtečná nostalgie pojetí protifašistického odboje v Polsku podle komunistické doktríny v období let trvání Varšavské smlouvy.