Lampička Recenze Kanlux Suzi HR-60 1xE27 10W

Recenze Kanlux Suzi HR-60 1xE27 10W

Jednoduchá stolní lampička Suzi od značky Kanlux má nastavitelné rameno a klip, díky kterému lze lampu připevnit k okraji stolu nebo na polici. Pomocí flexibilního krku si nasměrujete tok světla podle svých potřeb. Do lampy je určena žárovka s paticí E27 o maximálním příkonu 10 W, která není součástí dodávky.

katerina1344716. ledna 2024

Šikovná lampička, flexibilní

Registrovaný uživatel22. března 2023

Skvělá cena, velký a pevný klip.

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

šikovná stolní lampa používám několikrát denně

Registrovaný uživatel15. srpna 2022

Pevný klips, dobře drží na stěně akvária. Používáme jí pro želvu. Předchozí stejná vydržela přes tři roky a skončila jen kvůli pádu.

Registrovaný uživatel16. prosince 2021

lampičku používám každý den, velká výhoda že díky klipu ji přendám kam potřebuji

Registrovaný uživatel11. listopadu 2021

Lampička je hezká a šikovná, hezká barva, pevný a dost velký klip, pružná tyč.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2021

Kovová, festovní, mohla by něco vydržet. Používám jako osvětlení ve volierách. Klip drží mám ji upevněnou vzhůru nohama jak se říká a sundat ji vyžaduje sílu. Žárovka led i tepelná E27 velký výběr, ohebný krk drží lze krásně směrovat. Přesně takovou jsem potřeboval. Používán 12 hod. denně s časovýn spínačem.

Lampička pro velké využití jak na stůl pro děti /určitě nebudou mít sílu ji sundat/ tak různé koníčky - osvětlí s časovačem zvířátkm terária, voliéry a pod.

Registrovaný uživatel1. listopadu 2021

Zboží vybráno na základě recenzí a pro jeho nízkou cenu. Používám každý den.

Zatím žádné nedostatky.

Registrovaný uživatel18. října 2021

Kanlux Suzi HR-60-BL není určena pro mne nemohu hodnotit

Registrovaný uživatel20. srpna 2021

Plní funkci co jsem si přál. Na obrázku, ani v popisu není uvedeno, že krk lampy je ohebný všemi směry, měl jsem obavu, že se bude ohýbat pouze dopředu a dozadu. Ne, perfektně a stabilně se dá ohnout všemi směry a klip je pevný, stabilní a drží.

Neobjevil jsem.

Registrovaný uživatel10. července 2021

Lampička plni svůj účel a spolehlivě svítí. Plusem je velký klip, takže lampičku můžu buď postavit nebo připnout kam potřebuji.

S nákupem jsem spokojená.

Registrovaný uživatel22. dubna 2021

Mohutné provedení

Registrovaný uživatel20. dubna 2021

používám denně ,jde výborně připnout ke stolu i barva je moc hezká-spokojenost

za nízkou cenu výborný výrobek moc se povedl

Registrovaný uživatel17. dubna 2021

Kvalitní provedení, super cena

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

kvalitní výrobek, kolíček drží pevně

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

odolný kvalitní výrobek, dá se uchytit kolíčkem, který drží pevně

Registrovaný uživatel28. února 2021

lze jej kamkoliv připnout pomocí klipu lze jej zavěsit - má z výroby připravené otvory lze jej postavit na stůl kovové stínidlo porcelánová objímka denní použití

malý rozsah klipu nemožná barva výrobku lze vyřešit vlastním přestříkáním barvou ovšem pak nelze reklamovat

levná a použitelná lampička

Registrovaný uživatel21. února 2021

Splnilo mé očekávání snadno se zapíná velký silný klip

Barva je trošku odlišná je to spíše modrošedá, ale synovi /5let) se líbí

Registrovaný uživatel21. února 2021

Koupili jsme do dětského pokoje, modrou a růžovou, produkt splnil moje očekávání. klip je velký a pevný, snadno se zapíná, kabel je přiměřeně dlouhý. Rychlé dodání a komunikace s obchodem taky super

Registrovaný uživatel19. února 2021

Snad design

Už jsem vám psala 1x, poslali jste mi lampičku na nic, VÝSLOVNĚ jsem žádala aby byla na žárovku 60w, což bylo i inzerováno, při 40w, si večer nepřečtu ani noviny, mám 9 dioptrií a nechci oslepnout úplně.

Závěr je -na svých stránkách klamete zákazníka. Mám hezkou lampičku, ano, v krabici ve skříni!! P.S. už jsem psala mail i vašemu řediteli, odpovědi jsem se nedočkala, reakce na již 1x zaslaný dotazník , taky ne. PROČ vlastně tyhle formuláře zasíláte??? Co jde o mne, u vás si už nekoupím ani tu žárovku!