elegantní
Jinak dobrý

elegantní
Poměrně tvdá pružina na zhoupnutí
Jinak dobrý
Toto křeslo jsem pečlivě vybíral s ohledem na pevnost konstrukce a použité materiály. Spojovací části sedáku a opěradla musí být u křesel, která umožňují houpání, kovové. Toto křeslo požadavky splňuje. U křesla, které jsem měl doposud, byly područky z tvrdého plastu ve formě věnce, který byl jedinou spojovací částí sedáku a opěradla. Při houpání obě područky praskly, opěradlo odpadlo i se mnou. Dopadl jsem saltem vzad, naštěstí bez zranění.
Křeslo Half je z tohoto pohledu konstrukčně bezpečné a navíc oceňuji vysoké opěradlo s oporou hlavy, které zajišťuje komfortní pohodlí při odpočinkovém užití. No a potah z pravé kůže na sedacích a opěrných plochách je nesporným kladem křesla.
Myslím si, že jsem si vybral dobře. Křeslo je nejen hezké, ale i pohodlné a bezpečné. Myslím, že cena za tuto kvalitu není přehnaná.
design, rozměry
Doporučuji pro narovnání zad po práci
krásné, pohodlné křeslo
Design, pevné.