Recenze Kaminer ODK006-15 l

Kaminer ODK006-15 l je kompaktní vysavač určený pro snadné čištění popela z krbů, grilů a kamen. Díky motoru o výkonu 1200 W a kovové 15litrové nádobě dokáže spolehlivě a rychle odstranit i jemný popel, aniž by se prach dostal zpět do místnosti. Dvojitý filtrační systém, který kombinuje textilní a HEPA filtr, chrání motor před ucpáním a zajišťuje čistý výfuk, přičemž oba filtry lze snadno mýt…

hoteljohanka6. prosince 2025

Nádhera jsem uchvácen.

Nemá kolečka.

Je to dobrý pomocnik. Konečně nehltám prach jako když se zametá.

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

používám denně na vysávání popela z kamen spokojenost, spolehlivost

Registrovaný uživatel21. října 2022

Vysavač jsem si vybrala podle ceny.Jsem s ním velice spokojena.,takže ho používám po každém čištění krbu

Registrovaný uživatel29. března 2021

Vcelku dobře saje.

Krátká elektrická přípojka.

Za tu cenu vcelku slušný výsledek.

Registrovaný uživatel22. února 2021

zaujala mne kombinace vysavače a fukaru na listí, i když fukar jsem zatím neměla možnost vyzkoušet, výrobek je v pro mne dobré cenové relaci, vyhovuje mi naproto jednoduché ovládání , rozložení a čištění, používám ho 1x za 14 dní, pojme bez potíží větší množství popela z kamen s výměníkem a nepořádku kolem kamen

krátký el. kabel

doporučuji, jsem spokojená, jednoduché, rychlé ovládání, vysavač není těžký, splňuje to, co jsem očekávala, velmi oceňuji komunikaci firmy při nákupu zboží

Registrovaný uživatel28. ledna 2021

vysává