Recenze Kalorik SKV 1000

Praktický vysavač pro snadný a rychlý úklid vaší domácnosti. Můžete jej používat jako tyčový vysavač pro úklid větších ploch a koberců nebo jako ruční vysavač pro vysávání drobných nečistot z různých povrchů. Praktický pomocník i při úklidu auta.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Kalorik SKV 1000 je lehký a snadno ovladatelný vysavač s dobrým sacím výkonem, vhodný pro menší byty a osoby s omezenou silou. Bezzsáčkový systém a omyvatelný filtr zajišťují jednoduchou údržbu, ale někteří uživatelé zmiňují problém s uvolněním rukojeti a krátkým kabelem.

• Lehký a snadno manipulovatelný
  • Dobrý sací výkon
  • Bezzsáčkový systém s omyvatelným filtrem
  • Vhodný pro menší prostory a výškově menší osoby
  • Ekologický provoz bez nabíjecí baterie
  • Obtížné uvolnění rukojeti po nasazení
  • Krátký přívodní kabel

slušný sací výkon

Registrovaný uživatel19. května 2020

Dobra kvalita, rychle dodani

Registrovaný uživatel31. ledna 2020

Je vhodný do menších bytů, všude tam kde se zápasí s místem, je velmi dobře skladný. Vhodný pro výškově menší osoby. Má vysoký sací výkon, nemá nabíjecí baterie - energii spotřebovává pouze v době kdy je vypínač v pozici ON- je tedy ekologický. Délka přívodní šňůry je opět pro malý byt zcela vyhovující. Nástavec pro vysávání štěrbin sací výkon např. pro úklid radiátorů výrazně ulehčuje. Pro vysávání není nutno použít nějaké sáčky, smetí se ze zásobníku vysype rovnou do koše a je poklizeno Papírový filtr se lehce udržuje.

Nemáme v bytě koberce a proto nám stálý vysoký sací výkon velmi vyhovuje. S vysavačem jsme velmi spokojení, na úklid menšího bytu doporučuji.

Registrovaný uživatel7. ledna 2020

Lehký a dobře saje.Má omyvatelný filtr.

Velmi špatně lze uvolnit držadlo.

Za tu cenu dobrý výrobek.

Registrovaný uživatel4. ledna 2020

je lehký, snadno se s ním manipuluje a pracuje velmi dobře

zatím nevím o žádných

výrobek doporučuji lidem, kteří nemohou manipulovat s těžkými předměty

Registrovaný uživatel15. listopadu 2019

Vysavač je lehký, je s ním příjemná manipulace což u mě jednoznačně vítězí nad těžkými vysavači. Navíc je bezzsáčkový.

Bohužel byl problém s nasazením rukojeti-manžel musel nasadit větší silou a po zacvaknutí už nejde rukojeť vyndat (stalo se u stejného vysavače i kamarádce). Nám to ale nevadí..

Nenáročnému zákazníkovi jednoznačně doporučuji-poměr cena kvalita je dobrý.

Registrovaný uživatel25. září 2019

Lehký malý a přitom velmi pěkně vysává

doufám, že se bude prodávat dlouho až odslouží, at mohu zakoupit opět