Recenze Kallos Hair Pro-Tox maska na vlasy

Maska na vlasy s kolagenem, keratinem, panthenolem, kyselinou hyaluronovou, kokosovým a olivovým olejem zajistí vašim vlasům opětovnou krásu, lesk a zdraví. Aplikujte na šamponem umyté vlasy, nechte 5 minut působit a opláchněte.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Kallos Hair Pro-Tox maska na vlasy je podle recenzí velmi účinná při regeneraci poškozených a suchých vlasů, dodává jim hladký vzhled a lesk. Uživatelé oceňují její schopnost zlepšit strukturu vlasů a usnadnit rozčesávání. Produkt je chválen i pro svou příjemnou vůni a výhodnou cenu.

• Hladký vzhled vlasů
  • Dobře se rozčesávají vlasy
  • Lesklé a zdravě vypadající vlasy
  • Pomáhá při poškozených a suchých vlasech
  • Příjemná vůně
  • Recenze neobsahují žádné zápory.

jarkaherzigova19. května 2026

Hladký vzhled, zdravé vlasy od kořínků

alena1. dubna 2025

skvělá maska na vlasy za výbornou cenu

Registrovaný uživatel10. února 2023

Zatím jsem masku nevyzkoušela.

Registrovaný uživatel2. prosince 2022

Zesvětluji si vlasy na blond velmi silnými barvami (až o 9 odstínů) a měla jsem je hodně zničené. Žádný šampón, kondicionér ani kúra, z těch, co jsem si koupila v obchodech mi nepomohl (a vyzkoušela jsem jich opravdu spoustu). Vlasy jsem měla při umývání a použití kondicionérů i kúr vždy hrozně drsné, že se nedaly za mokra ani rozčesat a extrémně se mi lámaly, protože byly vysušené. Již při prvním použití šamponu ze stejné řady a této kúry jsem cítila neskutečný rozdíl, vlasy byly již při umývání mnohem hladší a po použití kúry byly naprosto úžasné, konečně jsem je mokré i rozčesala. Vlasy byly po vysušení krásně lesklé a hladké. Vřele doporučuji všem, co mají poškozené a suché vlasy, nic lepšího než toto, jsem zatím neměla. Moc hezky voní.

Registrovaný uživatel27. července 2022

Dobré balení, vyhovuje.

Registrovaný uživatel23. července 2022

Velké balení za super cenu

Registrovaný uživatel10. února 2022

Používám několik let místo kondicionéru, skvělý výrobek.

Registrovaný uživatel15. ledna 2022

Luxusní za málo peněz hodně muziky,vlasy jsou lesklé, dobře se rozčesávají zatím spokojenost

Registrovaný uživatel11. listopadu 2021

Po umytí super vlasy

Varianta 275 ml
Registrovaný uživatel11. září 2021

Jako od kadeřníka za méně peněz

Registrovaný uživatel21. června 2019

Masku používám místo kondicioneru na velmi suché vlasy.Vlasy jsou hebké a dobře se rozčesávají.Spokojenost!