Elektrokoloběžka Recenze Kaabo Mantis 10 Pro+ černá

Recenze Kaabo Mantis 10 Pro+ černá

Elektrická koloběžka Kaabo Mantis 10 Pro+ vás překvapí svým neuvěřitelným výkonem, které zajišťují především duální motory. Při využití předního i zadního 1000 W motoru vyvine koloběžka rychlost až 75 km/h. Na jedno nabití má dojezd až 90 km. Velká baterie (60 V – 24,5 Ah) se nabije cca mezi deseti až dvanácti hodinami.

Jindrichbranik26. května 2023

pohodlná jízda

Dlouhou dobu jsme si půjčoval koloběžky ve městě, ale jejich technický stav kolikrát nebyl dobrý. Takhle mám svojí a nemusím nic řešit.

Petr4. května 2023

výkon rychlost jízdy

Silná koloběžka na ježdění. I do kopců táhne dobře.

Marekryzna2. února 2023

sklápěcí řídítka

Koloběžka má dost slušný výkon a dá se na ní jet dost rychle.

Registrovaný uživatel22. září 2022

rychlost jízdy

Koloběžka se hodí na každodenní popojíždění. Navíc tím ušetřím čas.

Registrovaný uživatel15. srpna 2022

výkon dojezd

Naše město je dost kopcovité, proto jsem se bál jak bude koloběžka zvládat vyjíždět nahoru s mojí váhou. Výkon ale je slušný a nikdy jsem ještě neměl problém.

Jaroslav7. července 2022

rychlá

Na koloběžce se skvěle jezdí. Má trochu širší kola, takže stabilita je lepší.

Vojtech5. července 2022

rychlá jízda vzdálenost

Je to supr způsob přepravy na kratší vzdálenosti. Třeba obchod nemám tak daleko, abych tam jel autem, ale pěšky to je 15 minut. Takže vezmu koloběžku a za pár minut tam jsem.

Lubos30. června 2022

terénní

Koloběžku mám na chatě kam jezdím každý výkon. Na ježdění po polních cestách supr a za mě lepší než motorka, protože nedělá takový hluk a nemá spalovací motor.

Registrovaný uživatel26. června 2022

velký výkon

Koloběžka je supr jak na asfalt, tak i na polní cesty. Jízda je pohodlná a rychlá.