pohodlná jízda
Dlouhou dobu jsme si půjčoval koloběžky ve městě, ale jejich technický stav kolikrát nebyl dobrý. Takhle mám svojí a nemusím nic řešit.

pohodlná jízda
výkon
rychlost jízdy
Silná koloběžka na ježdění. I do kopců táhne dobře.
sklápěcí řídítka
Koloběžka má dost slušný výkon a dá se na ní jet dost rychle.
rychlost jízdy
Koloběžka se hodí na každodenní popojíždění. Navíc tím ušetřím čas.
výkon
dojezd
Naše město je dost kopcovité, proto jsem se bál jak bude koloběžka zvládat vyjíždět nahoru s mojí váhou. Výkon ale je slušný a nikdy jsem ještě neměl problém.
rychlá
Na koloběžce se skvěle jezdí. Má trochu širší kola, takže stabilita je lepší.
rychlá jízda
vzdálenost
Je to supr způsob přepravy na kratší vzdálenosti. Třeba obchod nemám tak daleko, abych tam jel autem, ale pěšky to je 15 minut. Takže vezmu koloběžku a za pár minut tam jsem.
terénní
Koloběžku mám na chatě kam jezdím každý výkon. Na ježdění po polních cestách supr a za mě lepší než motorka, protože nedělá takový hluk a nemá spalovací motor.
velký výkon
Koloběžka je supr jak na asfalt, tak i na polní cesty. Jízda je pohodlná a rychlá.