Odpuzovač zvířat Recenze K2 Sprej na ochranu kabeláže proti hlodavcům a kunám 400 ml

Recenze K2 Sprej na ochranu kabeláže proti hlodavcům a kunám 400 ml

Sprej proti kunám a hlodavcům na ochranu kabeláže je dlouhodobě působící sprej vytvářející lehce lepkavý nános, který poskytuje ochranu proti přehryzání důležitých částí automobilu hlodavci. Jedná se zejména o elektrická vedení, kabely zapalování, hadice brzdového a chladicího systému, klínové řemeny, manžety a pryžová těsnění a systémy pérování. Chrání rovněž při dlouhotrvajících deštích. .

griebl26. července 2025

Snadné použití a asi i funguje

Běhá nám tu kolem kuna, auto je zatím celé

Ludek.Raz14. října 2024

zatím dobré, kuna nebyla na návštěvě

ludmila.machova4. června 2024

perfekní, hlavně na kočky

Charlie6116. května 2024

Doporučuji, mám i s podobnými a dražšími spreji dobré zkušenosti. Hlavně to chce používat 1x za 14 dnů, pokud je výskyt hlodavců v okolí zvýšený až vysoký.

Registrovaný uživatel19. ledna 2024

odpuzuje

Registrovaný uživatel4. října 2021

Tento produkt jsem si vybral proto,že měl dobré reference, ale prozatím jsem ho ještě nestihl aplikovat.

Registrovaný uživatel4. září 2020

Fakt funguje :-),i když se neaplikuje přímo do motorového prostoru,ale pod něj/zkoušeno na trávu/

Jen je lepivý,ale asi je to součást ochrany

Vyzkoušeno vícekrát,zatím dobrý