Recenze K2 pěnový čistič textílií ve spreji 600 ml

Recenze K2 pěnový čistič textílií ve spreji 600 ml

Výrobek se používá pro čištění veškerých textilií interiéru automobilu. Lze jej ovšem použít i v domácnosti na čistění sedacích souprav, kancelářských židlí apod. Návod na použití: Pěnu nastříkejte a nechte působit asi 30 sekund. Poté odsajte vysavačem „na mokro“ nebo použijte mikro utěrku a vytřete do sucha.

Registrovaný uživatel11. září 2024

celkem ucházející

hanavet29. března 2024

Jednou jsem to zkusila a zjistila jsem, že výborný. Nečistí jenom textilie, ale všechno. Mám plynovou varnou desku z leštěného nerezu, tak na čištění nemohu používat písek, K2 rozpustí případné připáleniny, které pak stačí jenom setřít, Výborně se s ním umyje kuchyňská linka, rozpustí nečistoty a mastnotu, stačí jen setřít mokrou vyždímanou utěrkou. Zrovna tak jednoduše se s K2 čistí čalouněný nábytek a sedačky v autě. Pro mně je to výborný universální čisticí prostředek Často, téměř denně.

Jak jsem výše napsala, je to pro mně universální čistítí prostředek.

Registrovaný uživatel7. srpna 2023

pěna je výborná, funguje

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

Opravdu z polstrování odstraní špínu i zaschlou

Registrovaný uživatel4. ledna 2023

jsem spokojena pouzivam 1x tydne