Chod je tužší

Chod je tužší
Škoda Octavia 1.8 20V LPG po druhé výměně oleje Shell s K2 "medem" citelný nárůst výkonu. Olej měním zásadně po 10 tis. km. Výrobky K2 doporučuji. Zkušenosti z praxe 3 mil. km za volantem...
Zatím ne.
jedna plechovka tekla a dvě promáčklé asi dopravou.
Každou chvíli mi svítil na displeji olej, po aplikaci se vůbec nerozsvítí. Můžu jen doporučit!
Hned jsem objednal další abych měl na výměnu oleje nachystaný.
Za-90 kč to něco umí,při výměně nového oleje,motor citelně ztišil chod, použito na olej 5w30-Hx8-shell...1.2 TSI nebere mi olej,asi po150km od výměny byl klidnější chod a lepší rozjezdy, lépe šel za plynem, předtím jsem nic podobného nepozoroval,použ.druhý rok
Asi žádné...mají to vymakané, osobně si myslím že to nevydrží dýl jak 3-5tisic,kdo čeká zázračné účinky bude zklamaný, pomůže jen už dost ojetým motorům aspoň trošku:)
Za necelou 100vku to něco umí, nepoužíval bych to do nového oleje,ale spíše nad 100tisic a výše, tišší chod a lepší rozjezdy
Produkt znám
ješte objednám
Zklidnění chodu motoru. U starších vozidel bych vždy po výměně oleje, nalil i tento přípravek.
Pomáhá u vyběhaného motoru
Mohlo by bít i větší balení