TV má moc pěkný obraz, byla mi doporučena prodejcem, je svižná, pro naše účely plně dostačující, dětem do pokoje, propojena s xboxem - vše v pořádku a funkční

Poměr cena-výkon
zvuk (integrovaný subwoofer vylepšuje zvuk znatelně proti běžným televizím, nestačí pochopitelně na samostatné velké subwoofery a nejde čekat zázraky)
obraz
30Hz v UHD (4K)
Obraz mě nenadchnul. Televize ne moc dobře převzorkovává TV rozlišení na 4K panel, takže je to celé takové mázlé, ani ta černá není tak černá jako slibuje QLED panel, po této stránce zklamání. Dokonale ostrý není ani obraz na ploše v základním Android rozhraní, které televize má. Zvuk je naopak nadprůměrný, díky zabudovanému subwooferu. Co překvapilo negativně, tak po propojení s počítačem jde UHD rozlišení pouze v 30 Hz. Mám doma o dva roky starší televizi JVC a ta jede v 60 Hz. Znovu už bych si toto zařízení nepořídil.
dobrý zvuk i obraz
denně
za tu cenu určitě skvělý výrobek
Vyhovuje naším požadavkům, rychlá instalace
Zatím velká spokojenost