Recenze Juwel SBX pro akvárium Rio 180 101 x 73 x 41 cm

Recenze Juwel SBX pro akvárium Rio 180 101 x 73 x 41 cm

Velice kvalitní skříňka Juwel SBX je určená pod akvárium Rio 180. Skříňka slouží k uložení náhradních filtrů a dalšího příslušenství, nutného ke správnému chodu celého akvária. Veškeré příslušenství se ve skříňce skryje, a tudíž nekazí celkový dojem. Snadné otevírání a zavírání dvířek pomocí systému Push To Open.

vformanek9. října 2025

Stabilita

Varianta tmavě hnědá
med.pro116. března 2025

poměr cena a kvalita je optimální. zpracování výrobku na dobré úrovni. pevná a dobře smontovatelná. idealní i návod na youtube,kam odkazuje qr kod

Registrovaný uživatel18. června 2022

Jedny dveře nesedí dírky na chyták jsou křivě provrtany

Varianta černá
Registrovaný uživatel16. března 2022

Po smontovani jsem zjistil že dvířka nejdou seřídit tak aby ta prostřední šla zavírat. Byla prostě široká. Z invitalu mi napsali že to jít musí. Tím to pro ně bylo vyřešený. Dvířka jsem musel seriznout aby to šlo zavřít. Velké zklamání z chování invitalu. Skříňka mi prostě připomíná polský šmejd.

Registrovaný uživatel11. ledna 2022

Skvělá odolná, akvárium 180l, skříňka se ani nehne, za mne vřele doporučuji.

Registrovaný uživatel26. prosince 2021

Dal bych i lepší hodnocení, protože skříň je velmi pěkná. Bohužel přišla poškozená na jedné hraně.

Registrovaný uživatel15. října 2021

vzhled a prostor

napasovat dvířka je hodně pracné

Registrovaný uživatel1. března 2021

celkově i a akváriem vypadá velmi dobře dobrý přístup na připojení filtrace, vzduchování a osvětlení, kabely jsou ukryté ve skříňce, krmivo, a další potřeby pro provoz akvária denně

Registrovaný uživatel4. listopadu 2020

Cena, kvalita, zpracování.