Pleťové sérum Recenze JUVENA SPECIALISTS Strengthening Serum 30ml

Recenze JUVENA SPECIALISTS Strengthening Serum 30ml

Doplňující sérum zlepšuje stabilitu a elasticitu pleti a posiluje ji. Perlovo proteinový komplex podporuje přirozené zásoby energie a zlepšuje stabilitu a vitalitu pokožky. Biosteron (výtažek z divoké sladké brambory a sojových sterolů) napomáhá zlepšovat pevnost pleti, posiluje ji a redukuje linky pro hedvábně vyhlazenou a pružnou pleť. Obnovuje propustnost hydratace i obsah lipidů, zvyšuje…

hanah.soukupova29. prosince 2024

Značku jsem znala z doslechu, ale teprvé nyní jsem se rozhodla využít sérum a hydratační krémy. Sérum, které používám ráno i večer je skvělé, s velmi jemným třpytem, pleť je úžasně zářivá.

Každopádně doporučuji

Registrovaný uživatel6. října 2023

je účinný

Registrovaný uživatel2. ledna 2023

Doporučila mi ho známá.. Produkt je vynikající dobře se vstřebává, pleť je rozjasněná a hladká. Začala jsem ho používat zpočátku denně, nyní obden, protože používám i jinou kosmetiku.

Registrovaný uživatel21. dubna 2022

Produkt mě zaujal popisem vlastností a momentálně byl byl nabízen ve slevě. Sérum krásně voní a dodá pleti zlatavý tón. Používám každý den pod make-up, pleť je hladká, rozzářená.