Recenze Juvena Oční posilující krém 15 ml

Mimořádně efektivní krém pro citlivou pleť okolo očí, který vyhlazuje a redukuje linky a vrásky. PopisAktivní látky: peptidy kmenových buňek, delinerTM komplex - stimuluje produkci fibronektinu, tím zlepšuje strukturu pojivových tkání a vrásky jsou vyplňovány zevnitř. Účinky: redukuje linky a vrásky, vyplňuje je zevnitř, obnovuje vnitřní strukturu pleti, aby byla znatelně hladší a mladistvější,…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Oční posilující krém Juvena je chválen pro svou lehkou texturu a vhodnost pro alergiky. Někteří uživatelé však zmiňují, že pro zralou pleť nemusí být dostatečně výživný a může způsobit podráždění citlivých očí. Celkově je produkt hodnocen jako vyhovující pro každodenní použití, ale jeho účinnost závisí na typu pleti.

• Dobře roztíratelná konzistence
  • Lehká, ale vyživující textura
  • Vhodný pro alergiky
  • Spokojenost s dlouhodobým používáním
  • Nedostatečná výživa pro zralou pleť
  • Může způsobit podráždění citlivých očí

Registrovaný uživatel16. září 2022

Konzistence, vůně a avízující účinky. (žádný krém neumí zázraky)

Vyzkoušela jsem mnohé krémy, tento zatím vede.

Registrovaný uživatel15. června 2022

Každý večer používám

Registrovaný uživatel16. dubna 2022

lehoučký,ale vyživující

Registrovaný uživatel5. března 2022

The price was good.

The eye cream is not rich enough for adult skin. It makes my eyes water after a while, not good for sensitive eyes.

This eye cream should not be recommended for mature skin as it's not nearly rich enough.

Registrovaný uživatel1. března 2022

S produkty značky Juvena jsem spokojená, kupuji už 25 let. tento krém byl ve výrazné slevě a mám s ním již zkušenosti. Používám výrobky Každý den i pleťové krémy na noc a den.

Registrovaný uživatel19. května 2021

Dobře roztíratelný Nemá gelovou strukturu

Registrovaný uživatel5. srpna 2019

vyhovuje mi a to jsem alergik