Recenze Justýnka a asistenční jednorožec - Kateřina Maďarková

Recenze Justýnka a asistenční jednorožec - Kateřina Maďarková

Justýnka je docela obyčejná holčička, které ale dočista chybí fantazie. Svět vidí docela nudně, šedivě, úplně bez nápadu. Naštěstí se jí dostane pomoci od asistenčního jednorožce Huberta. Ten ji za pouhých šest dní naučí věci kolem sebe vidět úplně jinak – najednou je svět kolem ní barevný, plný dobrodružství a zážitků.

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Asistenční psi už nejsou ničím neobvyklým. Ovšem asistenční jednorožec stojí za pozornost. Takového hrdinu vytvořil ve výborné dětské knize Justýnka a asistenční jednorožec ženský tandem, autorka Kateřina Maďarková a ilustrátorka Léna Brauner. Milá svěží publikace obohatí děti i dospělé.

Více na
Registrovaný uživatel19. března 2021

Roztomilé vyprávění, krásné ilustrace.

Registrovaný uživatel9. srpna 2020

Krásná knížka, dcera ji miluje. Kouzelný příběh s kouzelnými obrázky.

nszegenyova16. června 2020

Nádherné ilustracie Krásny príbeh

Registrovaný uživatel23. září 2019

Hezká knížka,splnila očekávání.

Registrovaný uživatel17. ledna 2019

Výborný nápad! Krásně se čte.

Registrovaný uživatel4. ledna 2018

Knížku jsme vybrali dceři k Vánocům, protože miluje jednorožce a kniha má krásné ilustrace.

Dcera byla z knížky nadšená a přestože máme občas problém ji knížku vnutit, tuhle nedala z ruky, dokud ji nedočetla. Předčítala mi zajímavé pasáže a chválila poutavý příběh. Jsme rádi, že se nám výběr dárku povedl :-)

Registrovaný uživatel7. září 2017

Zajímavý, poutavý příběh. Vynikající ilustrace!!