Tato revoluční tryska vytváří jemnou, hustou pěnu s dlouhodobou konzistencí. Uvnitř tohoto vícekomorového systému je mléko prvně nasáváno, poté zahříváno, aby mohlo být později pomocí vzduchu řádně našleháno. Výsledkem je mléčná pěna, dokonale nadýchaná, která pohladí po jazyku a je ideální ozdobou. Profi tryska přináší možnost přípravy nejen mléčné pěny, ale i horkého mléka.
Informace o JURA G2 24120 tryska pro napěnění mléka
Popis
Tato revoluční tryska vytváří jemnou, hustou pěnu s dlouhodobou konzistencí. Uvnitř tohoto vícekomorového systému je mléko prvně nasáváno, poté zahříváno, aby mohlo být později pomocí vzduchu řádně našleháno. Výsledkem je mléčná pěna, dokonale nadýchaná, která pohladí po jazyku a je ideální ozdobou. Profi tryska přináší možnost přípravy nejen mléčné pěny, ale i horkého mléka.