Nefunguje napěňovač na mléko, bude nutné ho nechat odvést do servisního střediska Praha.
Po týdnu pokusů a omylů je výsledek takový. Nerozumím tomu, proč není zboží vyzkoušeno před prodejem. Zbytečná starost.

Na tomto stroji mě lákala kvalita, kterou jsem opravdu dostal. Obsluha je velice jednoduchá. Hlučnost stroje neřeším a vzhled mě nadchl.
Kvalita Jura je opravdu nedostižná. Žádná jiná značka nenabízí to co Jura. Kávovary Jura jsou cenově dražší, ale jejich kvalita ceně odpovídá . Kvalita kávy je jako z profesionální kavárny. Obsluha je intuitivní jednoduchá a vše je v češtině. Kávovar je tichý design velmi pěkný . Zvláště v bílé barvě he velmi pěkný.
Pokud chcete doma kvalitní kávu nebo i mléčné nápoje a to i z rostlinných mlék jsou krásně našlehané. Tak zvolte Juru a E8 je do domácnosti naprosto ideální a vřele doporučuji.
Značkový plnoautomatický kávovar se zaručeným servisem a dostupností nd
vyšší cena, která odpovídá kvalitě zpracování
Nastavení jednotlivých káv, jednoduché ovládání, jednoduché čištění.
Top kávovar
Funguje perfektně, vypadá perfektně, se systémem čištění cest furt parádní mléčná pěna
Já kafe nepiju (nepil jsem) ted ho piju 3x za den :)
Tento kávovar mám již vyzkoušený, zakoupený druhý. Funguje super, káva výborná, pro mě jednoznačně nejlepší kávovar - Jura
Super mašinka a konečně si vychutnávat lahodnou a skvělou kávu
Pouze chválím konečně poradny stroj.
Skvěle vypadá, perfektní zpracování a káva je prostě úžasná.
Používáme ho vícekrát denně, milujeme kávu.
Velmi jednoduchá obsluha, tichý chod.
Vynikající, doporučuji všem. Měl jsem několik přístrojů jiné značky, ale Jura
jednoznačně nemá konkurenci. Jsem velmi, velmi spokojen.