Recenze JUKL Kaštanová mast 100 ml

Kaštanová mast zmírňuje obtíže při omezené kosterní hybnosti, při revmatismu, brnění nohou, studených nohách, ale zejména při zánětech křečových žil a městnání krve v žilách, potížích s cévami a hypofunkce ledvin. Obnovuje pružnost a pevnost cévních stěn, zlepšuje průtok krve a zamezuje tvorbě otoků. Kaštanovou mast ocení především starší generace. Zdravotnický prostředek.

iva.olsanova31. srpna 2026

Užívám ji jako prevenci křečových žil

panikovamichaela85510. srpna 2026

Dobře snáší

vera8. srpna 2026

Mám dlouholeté bolesti a otoky kloubů na rukou. Kaštanová mast ulevuje, ale není to hned. Ovšem to je o bylinkách známo - pomohou při dlouhodobém používání, léčí příčinu.

Používám na noc, protože přes den si při domácí práci a při péči o domácí mazlíčky apod. často myji ruce, takže to je jediná nevýhoda, že je zbytečné mast používat přes den.

Účinná mast, která pomáhá.

Jana Sokolová6. srpna 2026

na chvíli ukilidní s u p e r

Registrovaný uživatel21. ledna 2023

Produkt mi byl doporučen lékařkou, uvolňuje svalové napětí v nohou, zase mám lhké nohy