Recenze Josera Junior Kids Medium/Max kuřecí maso s rýží

Krmivo je určeno pro mladé psy středních a velkých plemen od 6 týdnů věku, kteří vyžadují vyváženou stravu pro zdravý vývoj kostí a svalů. Obsahuje vyvážený poměr vápníku a fosforu, který je nezbytný pro udržení normálního stavu kostí a zubů. Složení je přizpůsobeno potřebám psů s těžkou stavbou kostí, podporuje jejich vývoj a zároveň zajišťuje optimální růst svalové hmoty. Krmivo obsahuje 25…

karel27. května 2026

Fence chutná

hansenlouisea5. prosince 2024

Very good

Varianta 12,5 kg
Registrovaný uživatel10. října 2022

krmení jsem nejprve zakoupila v malém balení jako vzorek a náš 6ti měsíční stafík byl "nadšený" - asi skvěle chutná, určitě dobře voní a štěněčí složení plně vyhovuje - takže jsem zakoupila 15ti kg balení.

Určitě doporučuji

Registrovaný uživatel16. srpna 2022

Pejskovi chutná i v horkých měsících není s tím vubec žádný problém jako u ostatních značek které jsem vyzkoušel.Doporučil my ho majitel fenky od kterého jsem štěně No. koupil a ten tuhle značku používá delší dobu a je s ní spokojen

Pro mě vynikající krmení pro mého čtyřnohého kamaráda.