Recenze JOLLY SG 2 MAX

Náhradní sáčky do vysavačů Samsung, Concept, Dirt Devil a ECG. Tento prachový filtr je první vrstvou zachytávající nasávané nečistoty. Kvalitní provedení z vícevrstvé netkané textilie zajistí méně častou výměnu, protože se textilní sáček lépe přizpůsobí prostoru ve vysavači a pojme tak více nečistot. Rovněž je materiál odolnější proti náhodnému provlhnutí nebo protržení vysátým předmětem než…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Sáčky do vysavače JOLLY SG 2 MAX jsou chváleny pro svou kvalitu a přesné pasování do vysavače. Uživatelé oceňují přiměřený objem a příjemnou vůni, která je součástí balení. Jedinou výtkou je absence posuvného uzávěru pro uzavření před vytažením. Celkově se jedná o spolehlivý produkt pro pravidelné vysávání.

• Dobře pasují do vysavače
  • Kvalitní materiál
  • Přiměřený objem
  • Vhodné pro pravidelné vysávání
  • Včetně příjemné vůně
  • Chybí posuvný uzávěr pro uzavření před vytažením

Zuzana Uhlirova7. dubna 2026

Rychlé dodání Jsem spokojená, dobrá cena Sáčky se nedají běžně koupit, jen objednat

david.miksovsky6. listopadu 2025

Jsem spokojený

karelluskazn14. února 2025

protože jej používám už asi 10 let, sáčky do vysavače samsung, v datartu jsem nepochodil u vás jsem 100% uspěl, 1x za měsíc asi, jeho vlastnosti jsou standarní

to je všechno co k tomu mohu dodat

martina.benedova25. března 2024

Sáčky pasují do mého vysavače a to je důležité. Spokojenost.

Registrovaný uživatel3. března 2023

Kvalitni

Registrovaný uživatel10. října 2022

Odpovídá typu sáčků, který jsem již používal Skladný, přiměřeně objemný Každé vysávání

Registrovaný uživatel30. července 2022

K sáčkům přidána vůně milé překvapeni.

Registrovaný uživatel11. února 2022

materiál

nejde před vytažením uzavřít, chybí posuvný uzávěr

Registrovaný uživatel27. prosince 2021

Určitě doporučuji.