dobré reference
doporučuji dobrý pomocní

dobré reference
uspokojil moje očekávání
doporučuji dobrý pomocní
kartáče - je to neuvěřitelné, ale narozdíl od originálu kartáče opravdu vysávají všechny psí chlupy a nemusím je čistit dvakrát během každého vysávání
sáčky - výrazně lepší cena než originál, rozdíl není jak poznat
filtry - nedokážu vyhodnotit, vypadají stejně
divný štětinky - v pohodě, žádnej trabl
kartáče jsou oproti originálním o dost hlučnější (trpím tím dle cizích recenzí asi všechny neoriginály)
Za výrazně lepší cenu příjemná náhradní sada. Vše kromě kartáčů je srovnatelné s originálem. Na vysávání když je člověk v domě bych raději volil originál. Když máte nastavený plán a vysává se, když nejste doma, je to jedno a neoriginální kartáče fungují výrazně lépe. Mimochodem vypadají i výrazně bytelněji, ty původní se nám poškodily (rozřezaly) právě o namotané chlupy a byly měkčí.
Za super cenu kvalitní výrobek.
Sada je skvělá, že je vše pohromadě za slušnou cenu
Ačkoli jsou v balení uvedené řady typů vysavačů, nejsou vypsané komponenty vhodné na všechny typy udávaných vysavačů, konkrétně sáčky, které minimálně u jednoho typu nelze použít, ale velmi ochotným prodávajícím bleskově vyřešeno
Fajnová sada k rychlé výměně opotřebovaných dílů běžným používáním vysavače, za rozumnou cenu