Koupelnový nábytek Recenze Jokey Junior zrcadlová skříňka bílá

Recenze Jokey Junior zrcadlová skříňka bílá

Koupelnová skříňka Junior od firmy Jokey je praktickým a elegantním řešením pro vaši koupelnu. Nabízí dostatek úložného prostoru pro vaše hygienické potřeby nebo kosmetiku. Zároveň vám poslouží jako zrcadlo.

sikova.kat28. října 2025

Snad jediná úzká zrcadlová skříňka Je to čistý lehký plast, nečekejte závratnou kvalitu Dostatečný prostor. Můžete zvolit otvírání vlevo/vpravo

Kloub spoje skříňky a zrcadla se mi rychle rozbil. Zrcadlo vypadlo a rozbilo se.

Daniela6. října 2024

rychlé dodání00

dagmar.rychla31. května 2024

velikost vhodná pro menší koupelny

Registrovaný uživatel18. června 2022

Do malé koupelny je ideální, jsem spokojená a doporučuji. Výhodou je že, se dají dvířka otočit, aby se otvíraly i na druhou stranu podle potřeby.

Registrovaný uživatel28. května 2022

Ievná a plně vyhovující

Registrovaný uživatel12. dubna 2022

Jen samé klady.

Registrovaný uživatel5. února 2022

Slabé stěny konstrukce skříňky, spodek se prohýbá a nedrží západka dvířek. Dále se po 5. použití ulomil středový otvírač dvířek - je to tzv. "fórová konstrukce". Doporučuji nešetřit na materiálu, a to jak na obvodové, tak vnitřní konstrukce, která mám tloušťku snad 1 mm.