Stativ Recenze Joby Gorillapod 1K Kit

Recenze Joby Gorillapod 1K Kit

Robustní mini-kuličková hlava udrží 1 kg hmotnosti. Nabízí panorámování o 360 stupňů a náklon o 90 stupňů, což je ideální pro rychlou a efektivní změnu orientace na šířku a na výšku a také pro okamžité úpravy kompozice. Tato vynikající kulová hlava je odnímatelná, takže ji lze použít na jakémkoli standardním stativu se závitem 1/4-20. Je ideální pro pokročilé kompaktní digitální fotoaparáty,…

janicek1. března 2025

Skladný, lehký, pro kompakt i mobil. Chtěl jsem stativek, který mohu nosit na outdoorové akce do přírody v batohu a vzpomenout si ne něj jen v případě. že je vhodné jej právě použít.

Nemá segment s vodováhou

No, ještě jsem si objednal bluetooth dálkovou spoušť i zaplatil, ale dostanu ji nejspíše asi až někdy..., na další sezónu

Registrovaný uživatel5. listopadu 2023

Malý, lehký, přenosný, lehce složitelný. Nutno koupit verzi 1 kit s kulovou hlavou. Umožňuje nastavit držák na mobil (nutno koupit zvlášť) na vertikální a horizontální focení. Nosnost 1 kg, na mobil ideální.

Musí se koupit zvlášť držák na mobil (např. JOBY GRIPTIGHT ONE Mount), nejedná se tedy o kompletní balení.

Nákup doporučuji.

Registrovaný uživatel6. září 2022

potřeba malého, ale pevného stativu. Vše odpovídá a již jej používám.

Registrovaný uživatel19. února 2022

Potřeboval jsem malý stativ na dovolenou. Lehký a skladný s kulovou hlavou.

Na obrázku vypadá hlava jako kovová ale je to jen plast.