levné , dobíjecí, funguje
nemá podsvícení jak bylo v popisu

levné , dobíjecí, funguje
nemá podsvícení jak bylo v popisu
Výborná klávesnice za tu cenu
tichá, podsvícená, bezdrátová...
Neposílejte hodnoceni zboží, když jste mi ho ani ještě nedodal
Vypadá dobře, má celkem hezký vzhled a vypadá kvalitně.
Možnost přepínání až tří zařízení stiskem klávesy (typicky PC, mobilní telefon ..) Vyzkoušeno a funguje to (Android mi ale prohazuje Y/Z - asi nastavení v telefonu)
Některé programovatelné klávesy.
Symboly v kolečku ukazují znaky při stisku Ctrl+Alt+.
Výdrž na jedno nabití.
Prosvětlené znaky v různých stupních intenzity.
Docela příjemný a klidný stisk.
Otočné kolečko hlasitosti vypadá nápaditě.
Horní řada kláves (ESC, F1-F2, Home) měla být posunuta trochu víc nahoře s odskokem od spodních kláves. Budete mačkat při Backspace klávesu domečku (main page)
Aby bylo na pohled příjemné, tak výrobce dal konfigurovatelné klávesy (1,2,3) a posunul tím PgUp namísto End. Dá se s tím ale žít.
Povrch kláves je černý matný a budete-li mít mastné prsty, tak to bude hezky vidět. Časem se nejspíš také klávesy vyleští.
Po režimu neaktivity (cca 2 minuty) se klávesnice uspí a při opětovném psaní vynechá některé první psané znaky. Tohle už lepší klvesnice nedělají.
Tuto klávesnici jsem si koupil jak do práce, tak na doma. Není nejhorší ani nejlepší. Má svoje mouchy, ale já jsem s ní (vlastně s němi) spokojen. Dávam 4 hvězdy, na 5 to ještě bohužel není.