Dámský parfém Recenze Jil Sander Softly W EDT

Recenze Jil Sander Softly W EDT

Něžná toaletní voda Jil Sander Softly uklidní vaše tělo i ducha a navodí příjemné pocity odpočinku, relaxace a nekomplikované čistoty. Tato jemná pudrově-květinová vůně je určena pro elegantní minimalistickou ženu. Je vhodná na denní nošení, především v teplém počasí. Hlava - magnólie, květ bavlníku, zázvor Srdce - jasmín, otočník, květ pomerančovníku Základ - pižmo, vanilka, santalové dřevo.

Registrovaný uživatel26. května 2025

úžasná fresh vůně

sevcikovi.ul27. června 2024

Krásná vůně, má výdrž

Mám ji ráda, kupují opakovaně

Registrovaný uživatel21. července 2022

Příjemná vůně

Nevydrží dlouho

Registrovaný uživatel29. května 2022

Už jsem si toto zboží objedna čtyřikrát je to krásná vůně až mě dojde ,hned zase objednám děkuji za brzké dodání,vše došlo v pořádku

Registrovaný uživatel20. května 2021

Hledala jsem vůni na jaro, léto. Něco příjemného, jemného co se hodí k obyčejnému oblečení, když ráno nevíte co?? Co si obléknu?? Hodně mi připomíná Zadig Voltaire Tome 1 La Purete. Tu mám taky ráda.

Registrovaný uživatel13. dubna 2021

příjemná, svěží vůně, kterou používám denně. Je to moje náhrada za Pure od stejné značky, která se už nenabízí.

škoda, že to není parfémovaná voda, je jemná, brzy ji nevnímám, vyprchá.

Registrovaný uživatel14. ledna 2021

krásná nevtírává povzbuzujici vůně