Klozet Recenze JIKA Mio Rimless H8207140000001

Recenze JIKA Mio Rimless H8207140000001

Klozet Rimless bez oplachového kruhu splňuje nejpřísnější hygienické požadavky moderní doby. Nejen hygienické prostředí, ale také snadná údržba zdobí Mio Rimless WC. Pozor na výšku osy odpadu, která je oproti běžným klozetům o 3 cm výš. Správné nastavení vypouštěcího ventilu v podomítkovém modulu je splachovací množství 4,5/3l.

Registrovaný uživatel28. února 2025

Splachnuti ma hezky efekt, voda necaka do okoli.

Spatne se prichytne ke zdi, mechanismus prichyceni nedovoluje pritahnout moc ke zdi => pak je to volne, nutno poresit mamutem, nehci byt u toho to priste menit. Trny k dotazeni jsou z plastu! jeden mi praskl, nastesti jsem mel nahradni. WC misa neni vhodna pro muze, pri sednuti je poznat maly prostor vne misy. Zachytava se "spina"

ceska znacka => ceny nadprumerne, kvalita podprumerna ( ale ne nedostatecna) Priste jiku urcite ne.

Registrovaný uživatel28. července 2023

Instalační ocelové trny s miskou jsou měkké a při dotažení šroubů se vymačkají a tak se mísa málo dotáhne ke zdivu. Prostě šroub nesklouzne do misky a zaryje se do boku misky. Spodní dotahování šroubů přes dlouhý plastový nástavec je špatné.Člověk aby se bál to více dotáhnout, aby to neprasklo.

Registrovaný uživatel27. ledna 2022

Pěkný design, dobře se sedí. :)

Nevím, jestli to je mnou, ale nebylo možné dodržet jeden z montážních rozměrů uvedených v návodu. Pak jsem zjistil, že mám 2 stejné návody - jeden barevně a jeden černobíle, a v každém byl jiný rozměr (rozdíl 5 mm). Po namontování se viklal, zasilikonování vše vyřešilo.

Registrovaný uživatel28. února 2021

hezké, funguje, česká výroba, voda nestříká ven

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

Cena Dobře se čistí Kvalitní povrchová úprava