WC sedátko Recenze JIKA Lyra plus 8.9338.1.300.000.1

Recenze JIKA Lyra plus 8.9338.1.300.000.1

Nebaví vás sklápět po použití sedátko a poklop? Bojíte se o prstíky svých dětí při neopatrné manipulaci se sedátkem? Zkuste sedátko Lyra plus, které vás poslechne na slovo. Slowclose je důmyslný a bezpečný mechanismus zpomalující sklápění sedátka a poklopu. Prostě o sedátko jemně „zavadíte“, a ono tiše a pomaloučku dosedne na toaletu. Navíc údržbu klozetu zjednodušuje také rychlá montáž a…

Registrovaný uživatel26. června 2023

Nesedí rozměr, poklop tlačí do zad

Registrovaný uživatel14. února 2022

Neuvěřitelný šmejd, který nejde díky plastovému šroubu uchytit.

Velice nekvalitní provedení, které jsem vrátil obratem do obchodu. Navíc na doručeném prkénku bylo vidět, že se ho již někdo předemnou pokoušel uchytit= obchod mne poslal bez upozornění vrácený použitý kus.

Registrovaný uživatel18. září 2021

Produkt, který je na dlouhodobější spotřebu, mi vyhovuje na typ WC mísy ,kterou mám.

Registrovaný uživatel9. února 2021

Viditelně kvalitní materiál, pěkně sedí.

Při automatickém dovírání prkénko mírně klepne. Bojím že zpomalovací mechanismus dlouho nevydrží. Ale to jen spekuluji třeba se pletu.

Registrovaný uživatel9. srpna 2020

je hezké.

Horší montáž.

Registrovaný uživatel15. října 2019

Určitě materiál.

Plastové panty, které však zatím drží. Prkénko je dosti studené.