Recenze JIKA Lyra Plus 8.2638.7.000.241.3

Kombinační klozet s keramickou splachovací nádržkou nejlépe umožní rozehrát design oblíbené série Lyra plus. Jeho další výhodou je univerzální způsob připojení odpadu a snadná přístupnost splachovacího mechanismu. Kombinační klozet Lyra plus se spodním (svislým) odpadem, spodním nebo bočním napouštěním a s hlubokým splachováním nabízíme vždy jako komplet včetně nádrže s armaturou Dual Flush,…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Klozet JIKA Lyra Plus je hodnocen jako kvalitní výrobek s příjemným vzhledem a rozumnou cenou. Někteří zákazníci však upozorňují na občasné problémy s protékáním a nutnost opakovaného splachování. Vnitřní vybavení je podle recenzí nedostatečné.

• Příjemný vzhled
  • Dobrá kvalita za rozumnou cenu
  • Kvalitní výrobek

Kvalitní výrobek

Registrovaný uživatel27. dubna 2022

Včera namontován, uvidíme.

Registrovaný uživatel13. prosince 2021

dobrá kvalita za rozumnou cenu

Registrovaný uživatel9. října 2021

V objednávce jsem požadoval (jelikož z nabídky zboží nebylo zřejmé) aby obě věci, které jsem objednával na sebe pasovaly. Váš obchodník mě ujistil, že by na sebe tyto dvě věci dle TESTU měly pasovat - klozet Jika Lyra Plus a bidetové sedátko Geberit Aqua Clean 4000. Paní obchodnice mi poslala i odkaz na TEST kompaktibility. Přejel jsem si ho a výsledek byl kladný., (stejně jako u paní z prodeje). Jenže po dodání jsem zjistil, že ty dvě věci na sebe NEPASUJÍ ( rozdíl v délce cca 50 mm). Pak jsem si zjišťoval, kde je chyba. Jednoznačně v TESTU. Ten totiž nezohledňuje rozměry klozetu a WC prkénka (v mém případě bidetového). TEST zohledňuje pouze tvary klozetu a prkénka. Vaši obchodníci mi vyšli vstříc a po vrácení zboží jsem si odvezl klozet jiný (KOLO). Vše je teď O.K., jen jsem se projel do Brna a zpět.. Upravte, prosím, TEST tak, ať zohledňuje rozměry zboží a vazby na sebe a nejen jejich tvary. Přeji Vám další obchodní úspěchy a zdravím Kovařík Miroslav, Frenštát p:Radh.

viz výše

viz výše

Registrovaný uživatel18. dubna 2021

Občas protéká, tlačítko průměr zpracování, musí se znova spláchnout

Registrovaný uživatel6. prosince 2020

příjemný vzhled i cena

skvělá volba

Registrovaný uživatel9. srpna 2020

Hezký.

Moly by uvnitř být lepší aparáty.