Klozet Recenze JIKA Dino H8220080000001

Recenze JIKA Dino H8220080000001

Samostatně stojící klozet Dino v kombinaci s nádržkou Jika je jednoduché řešení pro designově nenáročné interiéry. Má ploché splachování se svislým odpadem. Výška klozetu je 40 cm. .

Registrovaný uživatel23. dubna 2025

Kvalitní produkt Plně funkční

karel.cach24. prosince 2024

- Mísu Jika Dino jsem namontoval na rovnou podlahu. Protože máme poměrně vysoký tlak vody použil jsem tlakový splachovací ventil Grohe s originální soupravou trubek průměru 26 mm. Tlak seřízen na 4 atp. Nespláchne! Exkrement se v míse točí jako v tůni ve vysoké hladině vody a zůstává. Dle mého názoru příliš dlouhá a hluboká miska, takže vytváří místo skluzu jakousi tůňku. Zkusil jsem zadní část vypodložit o 10 mm takže mísa je nyní skloněna. Nastavil jsem tlak na redukčním ventilu na 5 atp. Jestliže ani poté nebude splachovat (to zjistím až zítra), výrobek vyhodím. Posílat zpět nebudu, to mi za tu práci nestojí.

Špatná konstrukce, výrobek je k ničemu a nikomu jej nemohu doporučit. Bude z něj zklamán jako já.

javet3. června 2024

I jako laik jsem zvládl instalaci. Odpověď na otázku četnosti používání - pochopitelně dle našich lidských potřeb.

Jelikož očekávání splnil, nemám připomínek.

hanekj9. dubna 2024

Náhrada za předchozí typ Roman

Přesnost výrobku není nejlepší. Muselo se použít více tmelu na podlahu, aby mísa byla v rovině.

Registrovaný uživatel25. prosince 2022

Dodávka nemá chybu