Přísavka velmi dobře drží, pěkně se na něm mele . Použila jsem zatím jen na strouhanku.
zápory jsem neshledala

Jihokov M90P je podle recenzí stabilní a kvalitně zpracovaný mlýnek s kovovým tělem, který dobře drží na pracovní desce díky přísavce. Většina uživatelů oceňuje jeho funkčnost a snadné použití. U některých kusů se však objevuje problém s rotujícím bubínkem, který tře o stěny mlýnku.
zápory jsem neshledala
Elegantní vzhled, zboží vyzvednuto dnes, takže zatím nevyzkoušeno.
Kvalitní produkt léty osvědčené české firmy. Snadné použití a údržba.
Perfektně drží.
Rychlé dodání.
Rychle namletá strouhanka. Není nutno přidělávat ke stolu pomocí kličky. Přísavka drží dobře.
Struhadlo je kvalitní, tělo má z kovového materiálu.
Přísavná část drží skvěle i na ne úplně hladkém povrchu.
Kvalitní struhadlo, téměř stejná konstrukce jako u mého původního,
který sloužil cca 25 let..
Kovové tělo
Rychlost dodání
kvalitní český výrobek
Dobře přilne k ploše ,vypadá,že něco vydrží
Česká kvalita - pečlivý výrobce, potřebovala jsem mlýnek na oříšky, strouhanku, ten co jsem měla (většina dílů z plastu) už dosloužil. Tento výrobek je kovový kvalitní, jsem velmi spokojena. používám ho tak jednou za měsíc. Líbí se mi přilnavost strojku k pracovní desce, zatím perfektně drží.
Jsem spokojena jak s obchodem, tak s výrobkem - mnohokrát děkuji !
Jsem s tímto produktem maximálně sokojenaa vzhledem k tomu že má místo uchycování šroubem k pracovní desce přísavku.Používám poměrně často k výrobě strouhanky, mletí ořechů apod.
Přísavka drží překvapivě dobře.
Barva příchytka
Kvalita provedení mizerná (rotující bubínek tře o stěny mlýnku, nasazený bubínek se při užívání zatáhne a je velmi nesnadno odmontovatelný.
Pevné kovové tělo mlýnku, silná přísavka.
Super výrobek
stabilní, funkční, přísavka drží
Krásně strouhá jako když jsme jako malí strouhali na starem mlýnku u rodičů. Prisavka velmi dobře drží. Doporučuji.
Mlýnek používám krátce. Zatím jsem žádné neshledala.
je to dárek pro dceru k narozeninám, takže nemůžu hodnotit. Ale věřím, že bude dobrý.