Turistický vařič Recenze Jetboil Zip

Recenze Jetboil Zip

Plynový vařič Jetboil je určen pro všechny outdoorové nadšence. Využít jej lze také jako rychlovarnou konvici ve volné přírodě při táboření, vodáctví, pěší turistice, cykloturistice, lyžování a mnoho dalšího. Použití je velmi snadné a především rychlé – jedním klikem integrovaným zapalovačem zapálíte hořák a za pouhé 2,5 minuty máte k dispozici vroucí vodu i v těch nejdrsnějších podmínkách a…

Registrovaný uživatel8. září 2024

Kompaktní balení, lehký, rychle uvařená voda. Chtěla jsem především na vaření vody na kafe, čaj a instantní věci a to mám odzkoušeno a funguje skvěle, takže jsem opravdu spokojená.

Nemá piezo zapalování, ale u téhle značky za takovou cenu to je asi pochopitelné.

Pro mě skvělá volba, jsem ráda, že jsem se pro Jetboil rozhodla.

dlouhy196825. května 2024

Prostě super

Trochu asi cena

Registrovaný uživatel1. října 2021

velmi spokojen

Registrovaný uživatel11. června 2021

- Skvělý, kompaktní systém - opravdu lehoučký - vysoká rychlost varu - blbuvzdorný

Registrovaný uživatel14. dubna 2021

Malý Lehký Skladný Rychlý var

Registrovaný uživatel9. listopadu 2020

Super rychle vareni, lehoucky set s titanovou nadobou, diky izolaci dobre drzi teplotu.. ted po vic nez roce pouzivani muzu klade hodnotit i dobrou mechanickou odolnost

minimalni moznost regulace vykonu, idealni je uvarit vodu a do jiz horke vody pripradne davat instantni kase, polevky apod.

doporucuji, skvely na zimni akce(lehci nez nosit si vodu)