Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
párek, klobása, špekáček Jelux Skopová střeva 18/20 svazek 15 m

Jelux Skopová střeva 18/20 svazek 15 m

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Skopová střeva 18/20, 15 m pro klobásy a párky – přímo od výrobce Jelux Vysoce kvalitní přírodní skopová střeva v ráži 18/20, speciálně připravená pro snadnou domácí výrobu klobás a párků. Díky nanesení střev na pás je jejich použití jednoduché a umožňuje rychlé a efektivní nasazení na plnicí nálevku. Balení obsahuje 15 metrů solených střev, rozdělených na přibližně 5 pásů pro snadnou manipulaci.…

Nejlevnější nabídky

Hlídat cenu
Chcete zrušit hlídání ceny?
Allegro.cz
Hodnocení
91% (50 182)
  • Skladem
  • Doprava od 49 Kč
  • Doprava od 49 Kč
Skladem
Cena
111 Kč
Ziner.cz
Hodnocení
Přidat hodnocení
  • Do 3 dnů
  • Doprava zdarma
  • Osobní odběr zdarma (1)
  • Doprava zdarma
  • Osobní odběr zdarma (1)
Do 3 dnů
Cena
143 Kč

Vývoj ceny

Hodnocení ceny
Obvyklá cena
Nejnižší cena za 30 dní
111 Kč
Vývoj ceny za 30 dní
0 Kč
Nejnižší cenaBěžná cena (medián)Rozpětí cen
07. 11. 202517. 11. 202527. 11. 202506. 12. 2025100 Kč115 Kč130 Kč145 Kč150 Kč

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace o Jelux Skopová střeva 18/20 svazek 15 m

Popis

Skopová střeva 18/20, 15 m pro klobásy a párky – přímo od výrobce Jelux Vysoce kvalitní přírodní skopová střeva v ráži 18/20, speciálně připravená pro snadnou domácí výrobu klobás a párků. Díky nanesení střev na pás je jejich použití jednoduché a umožňuje rychlé a efektivní nasazení na plnicí nálevku. Balení obsahuje 15 metrů solených střev, rozdělených na přibližně 5 pásů pro snadnou manipulaci. Skopová střeva jsou ideální pro přípravu tenkých pařených a uzených klobás, zrajících klobás, kabanosů, párků i hotdogů. Výhody střev na pásu: Jednoduchá aplikace na trychtýř – rychlejší proces plnění. Efektivní využití střev – 100% využití bez plýtvání materiálem. Časová úspora – urychluje výrobu masných produktů. Příprava střev před plněním: Střeva je nutné důkladně opláchnout pod tekoucí vodou a následně je namočit na dvě hodiny do vody o teplotě max. 35 °C. Po této přípravě se střeva volně pohybují po pásu, čímž se usnadní jejich nasazení na nálevku. Skladování střev po

Parametry

VýrobceJelux
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategoriePárky, klobásy, špekáčky
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Na Zboží od
3. listopadu 2024
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Recenze

Přidání nového hodnocení

Párky, klobásy, špekáčky Jelux