Popis výrobku Toto proteinové, bezbarvé střívko na klobásu o průměru 65 mm a délce 10 metrů nabízí renomovaný výrobce Jelux. Je certifikován Polským národním institutem hygieny a lze jej bezpečně používat při tepelném zpracování potravinářských produktů, včetně vaření a uzení, jak za studena, tak za tepla. Proteinové střívko Jelux je ideální pro přípravu skvělých mas a uzenin, jako je Żywiecka,…
Informace o Jelux Proteinový obal na klobásy bezbarvý 65 mm 10 m
Popis
Popis výrobku Toto proteinové, bezbarvé střívko na klobásu o průměru 65 mm a délce 10 metrů nabízí renomovaný výrobce Jelux. Je certifikován Polským národním institutem hygieny a lze jej bezpečně používat při tepelném zpracování potravinářských produktů, včetně vaření a uzení, jak za studena, tak za tepla. Proteinové střívko Jelux je ideální pro přípravu skvělých mas a uzenin, jako je Żywiecka, Krakovska, šunka a dlouho zrající klobásy. Použití je extrémně snadné a před doplněním jej stačí namočit na 15 minut do vlažné vody. Díky svým tepelným vlastnostem jej lze pařit při maximální teplotě 75°C, udit a upravovat studeným kouřem při maximální teplotě 40°C. Pokud potřebujete kvalitní střívka na klobásy pro přípravu domácích uzenin a klobás, proteinové střívka Jelux vám zajistí ty nejlepší výsledky.