Recenze Jelen Eco tablety do myčky 52 ks

Myčka šetří čas i vodu a podle Jelena musí šetřit i přírodu. A aby myčka myla co nejlépe, a byla tak k přírodě co nejšetrnější, je důležité mít ekologické tablety do myčky, které vaše nádobí správně umyjí. Tablety od Jelena skvěle účinkují, jsou šetrné k přírodě a vyrobené v České republice.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Tablety do myčky Jelen Eco 52 ks mají výrazné problémy s funkčností, zanechávají bílý povlak a nerozpouštějí se. I přes ekologický obal a nízkou cenu většina recenzí upozorňuje na nutnost dodatečného čištění myčky a nádobí. Produkt nelze doporučit pro spolehlivé mytí nádobí.

• Nízká cena
  • Ekologický obal
  • Funkčnost (u některých uživatelů)
  • Zanechává bílý povlak na nádobí, zejména na plastech a teflonech
  • Tablety se nerozpouštějí
  • Myčka zůstává špinavá a vyžaduje opakované čištění
  • Nádobí je potřeba dočistit ručně
  • U některých uživatelů způsobily poruchu myčky

Tomas Bohdan7. května 2026

Nemyje a navíc špiní, přesně opak toho, co byste od myčky čekali. Tohle se nikdy nemělo dostat na pulty obchodů!

Hana Stift12. února 2026

nejvetsi srot co kdy byl , mycka spinava a nejde nicim dolu

Lucibrokova Borková2. září 2025

Tak tyto tablety nám odstavily myčku, takže už nikdy víc. Jiné výrobky Jelena problémy nedělají.

Nina Lesniková27. srpna 2025

Mile překvapily, myjí velmi dobře

Registrovaný uživatel30. července 2025

příšerný, zanechává bílý povlak, myčku jsem musela čistit a i nádobí jsem musela drhnout kus po kuse, z platových krabiček mi to nepustilo vůbec

Dominik Klimon8. dubna 2025

Větší sh*t jsem neviděl. Jelena mám celkem rád, ale tablety do myčky jsou ty nejhorší které jsem měl možnost vyzkoušet. Tablety nejsou schopný se rozpustit a v celém vnitřku myčky i na nádobí zůstává bílý povlak. Myčku musíte následně ještě minimálně 2x pustit na prázdno abyste povlak dostali dolů a nádobí nakonec přemýt v ruce. Nikdy víc děkuji.

Registrovaný uživatel13. září 2024

nízká cena, ekologický obal, funkčnost

Registrovaný uživatel24. července 2024

Zanechává na nádobí bílý povlak - hlavně na plastech a teflonech

Už to kupovat nebudu