Akvarijní filtr Recenze JBL GmbH & Co. KG CristalProfi e702 Greenline

Recenze JBL GmbH & Co. KG CristalProfi e702 Greenline

Externí filtr pro čistou a zdravou akvarijní vodu pro akvária od 60 do 200 litrů. Kompletně vybaveno a připraveno k zapojení. Extrémně tichý chod při výkonu čerpadla 700 l/h. Zbytky rostlin a krmiva a produkty látkové výměny zhoršují kvalitu vody v akváriu.

mistr16. července 2025

Krásný Tichý Výkonný Veliká filtrační náplň

Měl jsem původně rozměry na hadice 16/22 a nevšiml jsem si, že tento má 12/16

Zatím vypadá na skvělý tichý a výkonný filtr

Registrovaný uživatel13. dubna 2022

Kvalita provedení, výplně přizpůsobené pro vložení např. Purigenu. Tichost. Ze začátku sice trochu vrni ale po pár hodinách ani nepoznáte že jede.

Registrovaný uživatel11. dubna 2022

Dostatečný výkon čerpání, tichý chod, dostatek příslušenství.

Vstup do hadice filtrace jsem osadil předřazeným filtrem, který čistím častěji. Filtrační jednotka pak vydrží velmi dlouho bez nutnosti čištění.

Fakt dobrý!

Registrovaný uživatel8. února 2022

Tichý a výkonný

Někde mi nasává vzduch

Registrovaný uživatel22. září 2021

absolutne tichý vinikajúce filtračné vlastnosti možnosť pridať - vymeniť filtračné média (doporučujem aj pre menšie akvária voliť trojkošový)

Kto zažil nekonečné trápenie s nepraktickým riešením odpájania-pripájania hadíc pri čistení u lacnejších filtroch (a nielen hadíc), až ten plne ohodnotí praktickosť a tech. dokonalosť tohoto filtru.

Registrovaný uživatel1. června 2021

Supr vyrobek.Celkem.levny.Je tichy vubec o nem nevim.Jen jsem mel asi dva dny po spusteni jakoby piskani asi z roztrikovaci rampy.Taknjsem zmensil vykon a byl klid.za dva dnny jsme ho pustil naplno a je klid.doporucuju.

Dokoupit media.Je tam plno lastu uplne zbytecne.radej jsem tam nasypal keramicke valecky,zeolit a jeden molitab jsem nechal.

Proste doporucuju

Registrovaný uživatel24. května 2021

Tichý

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

velmi tichý

přívodní elektrická šňůra se brzy zlomí