Žehlicí prkno Recenze JATA 848 S

Recenze JATA 848 S

Multifunkční žehlící prkno španělské značky JATA s integrovanými schůdky vhdoné do menších domácností s omezeným úložným prostorem.

Registrovaný uživatel6. února 2023

Skvělá stabilita, ušetří místo díky tomu, že je 2v 1.

Zatím jsem na nic nepřišla.

Registrovaný uživatel14. ledna 2023

Bez problémů, kvalitni

Registrovaný uživatel7. ledna 2023

Manželka spokojena

Chyběl na jedne noze gumový špunt .

Jinak dobrý

Registrovaný uživatel3. ledna 2023

lehke, dobre sestavytelné

Registrovaný uživatel9. prosince 2022

Víceúčelový pomocník. Šetří prostor, skladný, dobře přesnositelný. Velmi dobrý poocním pro běžný úklid na méně dostupných místech s vyšší výškou v místnosti.

Poslední stupínek na schodech téměř nelze využít, brání tomu skloněné žehlící prkno. nebude tedy vhodný probyty s výškou stropu nad 3 m.

Výrobek splnil moje očekávání a je za velmi dobrou cenu.

Registrovaný uživatel7. března 2022

vynikající recenze

Registrovaný uživatel19. října 2021

Jde o multifunkčí produkt, dva v jednom, Jelikož jsem malého vzrůstu, mám nyní přístup do vyšších míst a přitom nemám problém s místem. Tak bych měla uložený žebřík a ještě žehlící prkno, Produkt v běžném obchodě nelze zakoupit, Žiji na malém městě, kde není celá řada produktů dostupná. Patří Vám můj dík. Překvapila mě kvalita výrobku, velmi stabilní a přitom není těžký.. Žebřík používám denně. Žehlící prkno ze schůdky jsem měla vyhlédnutý pětadvacet let,kdy se objevil na našem spotřebitelském trhu.

Nemám co dodat , skvělý