Literární biografie Recenze Jaromír Joo: Zpověď principála - Hanuš Jordan

Recenze Jaromír Joo: Zpověď principála - Hanuš Jordan

Tradiční cirkus žije. Co o něm ale ví současný člověk v době informačních technologií? To co si vygoogluje, to co ho v prvních pár vteřinách zaujme v televizním spotu na či na YouTube. V dnešní době zaujmou ti viditelní, jiní, barevní. Principál s hipísáckou vizáží, ten s tygrem na vodítku, v blízkosti lídra politického hnutí...

Registrovaný uživatel15. května 2021

Knížku jsem si koupila proto, že mě zaujalo, jaký krásný měl pan Joo vztah s tygry, tak jsem se chtěla dozvědět víc. Jednomu dokonce musel denně volat z Kanady tuším, aby tygřík usnul. Knížka je zajímavá, byla jsem spokojená.

Registrovaný uživatel4. května 2021

Očekával jsem od knihy mnohem více. Život principála by zajisté vydal na dost tlustou, zajímavou knihu. Pan Jaromír si zasloužil mnohem zajímavěji zpracovanou knihu.

Bohužel jsem nenašel na knize žádné klady, zbytečně vyhozené peníze

Registrovaný uživatel30. března 2021

vynikající fotky i příběh

Registrovaný uživatel29. března 2021

Pěkná kniha o zajímavém člověku s mnoha krásnými fotografiemi , vhodná pro malé, mladé i starší. Určitě doporučuji všem

Neméla by chybět v knihovně