Recenze Jaro - Rotraut Susanne Bernerová (2012, pevná)

Recenze Jaro - Rotraut Susanne Bernerová (2012, pevná)

Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. "Malý čtenář" může v knížce hledat postavičky a zvířátka a sledovat co dělají od první do poslední stránky. Kudy chodí teta Květa, kde si kluk Ondra bude hrát s kamarády, co dělá ve městě liška. Stává se "malým…

Registrovaný uživatel11. prosince 2024

Krásné, poučné a úžasné provedení

Registrovaný uživatel15. prosince 2022

Výborná kniha, děti vypráví příběh a používám ji na rozmluveni při logopedii a hlavně, děti to opravdu baví

Registrovaný uživatel2. června 2022

Názorně promyšlené, jednotlivé stránky dějově navazují. Používáme ve škole u dětí s podpůrnými opatřeními. Všem se nám líbí. Zakoupili jsme všechna roční období, jsme spokojeni.

Registrovaný uživatel20. června 2021

Skvělá kniha pro děti, které ještě neumí číst. Příběh se přelévá ze stránky na stránku pouze s kreslenými postavičkami, kterých je na každé stránce plno a přitom každá postava má svůj vlastní příběh. S tříletou vnučkou jsme opakovaně procházely celé leporelo a pak si vše prohlíží ještě sama. Navíc už máme další díl Léto, kde jednotlivé postavy prožívají další příběhy inspirované letní sezónou. Kniha procvičuje soustředění a postřeh.

Určitě si pořídíme i díly Podzim a Zima.

Registrovaný uživatel31. května 2021

Krasna knizka,nam ale staci jedno obdobi neni v tom moc velky rozdil.

Registrovaný uživatel3. května 2021

To samé, máme totiž všechny.

Registrovaný uživatel22. února 2021

Spousta krásných obrázků, které podněcují fantazii a kreativitu dětí.

Příliš velký formát knihy, ale pro lepší přehled to taky není na škodu!

Registrovaný uživatel22. února 2021

Moje vnučka hledá spojitosti mezí obrázky. Vypráví a vypráví. Nechce nyní, aby se jí četlo z knížky, i když doufá, že k tomu se opět vrátíme.

Registrovaný uživatel15. ledna 2021

Nevím, byl to dárek

Registrovaný uživatel27. října 2020

Skvela kniha. Zacali jsme cist v 6 mesicich a s jen malymi pauzami jeste ted ve dvou letech cteme temer kazdy den. Hezky ukazuje ruzne situace z bezneho dne mestskeho i vesnickeho zivota, opravdu se na tom ditko porad uci neco noveho a nova slova.

Naprosto skvele.

Registrovaný uživatel14. října 2020

Vnučku knížka velmi zaujala a ráda si ji prohlíží.

Pěkná kniha pro děti okolo 2 let věku.

Registrovaný uživatel24. prosince 2019

Pro dítě hodně zajímavá