Nádherná kniha...

Nádherná kniha...
Autora znám z rozhlasu,mám ráda jeho nedělní rána.
Je to opravdové pohlazení po duši.Příběhy jsou citlivé,dominují krásné vzpomínky z dětství na křeťanských základech.
Vřele doporučuji,koupila jsem i CD jako dárek.
Mám již dříve zakoupené úžasné knihy pana Františka Novotného ,,Ozvěna tenká jako vlas", ,,Buďme" a ,,Blažení". Ráda je čas od času pročítám, je to nádherné pohlazení po duši.
opravdové pohlazení duše,tolik potřebné
Opravdu krásné pohlazení po duši
Milé čtení
V této době balzám na duši.
navozuje pohodu a klid
pomáhá mi přežit pandemii
mám velmi ráda pana Františka Novotného, jeho krásná vyprávění na radiu Praha 2, rozhovory s růnými vzácnými lidmi, mám jeho knihu Blaženi a Tichá vůně slov, takže já jsem moc ráda, že knihu Jak se hladí duše mám a ráda se jí nechávám
hladit
Autor František Novotný v této knize píše, že jakási paní jemu a p. Luďkovi Munzarovi položila na stůl růži jako poděkování za jejich nádherná slova. Já bych ráda poslala autorovi puget růží, a i to by bylo málo, protože jeho slova opravdu lahodí duši a mluví mi opravdu ze srdce. A přesně tak, jak to dnešní doba potřebuje.
opravdu duši pohladí .):):)krásná knížka, doporučuji:)
Jméné pana Františka Novotného a pana Jiřího Andrleho nemůže sklamat,
pro jejich laskavost,moudrost a uměním poutavého vyprávění slovem,
nebo kresbou.Veliký dík oběma.
Moc pěkné,mámFrantiška ráda,poslouchám jej z rádia když má živé vysílání na čt 2 v neděli,ta jeho slova doslova pohladí.
Ta jeho kniha -Okouzlení slovem mě více oslovila,některé pasáže jsem četla několikrát.S pozdravem Jana
Skutečně hladí duši. Díky.
potěší na duši
Mám ráda autora.
velmi milé
Pana Novotného mám ráda a na jeho nedělní povídání se těším
Kniha je skutečným pohlazením na duši
Ráda ho čtu,uklidňuje mně
Vždy když je mi smutno
Opravdu pohladí po duši.
Lepší by byla vázaná vazba
Neboj ty se nic
Že ptáček štěstí chcíp
Trable jsou jen proto
Aby bylo líp
Jsem moc ráda, že se mi podařilo koupit slova Františka Novotného i v tištěné podobě a mohu se jimi těšit i mimo dobu jeho rozhlasových pořadů, které ráda poslouchám.