Recenze Jacques Bogart One Man Show M EDT 100 ml

Dřevitá, aromatická, balzamiková vůně pro muže. Vůně byla uvedena na trh v roce 1980. Vůni tvoří artemisia, kmín, galbanum, bazalka, bergamot, růžové dřevo.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Jacques Bogart One Man Show M EDT je podle recenzí oblíbený parfém s originální a příjemnou vůní, který si udržuje oblibu i po letech. Vyniká cenovou dostupností a vyhovuje těm, kdo hledají klasickou chlapskou vůni. Někteří uživatelé však zmiňují subjektivní nespokojenost s vůní nebo výdrží.

• Vynikající a originální vůně
  • Příjemná a nevlezlá chlapská vůně
  • Cenově dostupný
  • Dlouhodobá oblíbenost (používání desítky let)
  • Smrdí (subjektivní hodnocení)
  • Výdrž může být vnímána jako nedostatečná

Registrovaný uživatel24. března 2024

Mozna trochu sentimentalni duvody k nadseni po letech. Kupoval jsem si One Man Show totiz jeste jako student v Tuzexu. A ona to je opravdu originalni a pritom nevlezla a prijemna chlapska vune. Doporucuji kazdemu, kdo nechce vonet "s davem" a pritom nehleda unisexovou vuni. A cena je take vic nez dobra.

Neoslovily me mladsi varianty One Man Show, cervena... Original je original, na nem jsem zadne zapory nenasel.

Doporucuji, i pro studenty (kdy jsem One Man Show potkal poprve), i pro zrale chlapy (kdy jsem ho znovupotkal).

Registrovaný uživatel14. dubna 2023

One Man Show EDT - exkluzívní vůně pro opravdové chlapy za neuvěřitelně nízkou cenu. Doporučuji každému, kdo má rád dřevité vůně.

Registrovaný uživatel19. června 2021

smrdí to

Registrovaný uživatel20. dubna 2021

Stará pecka. Tak voněla předešlá generace.

Výdrž? Nevim, jestli se vyvoní, nebo utlumí moje buňky.

Jako retro nemá chybu.

Registrovaný uživatel4. dubna 2021