Handsfree Recenze Jabra Talk 55

Recenze Jabra Talk 55

Pro všechny příznivce pohodlné mobilní komunikace je nyní k dispozici bezdrátový headset společnosti Jabra s označením Talk 55. Snoubí se v něm jednoduchá elegance s praktickou použitelností, vysokou funkčností a v neposlední řadě cenovou dostupností. Headset je určen pro uživatele, kteří potřebují mít volné ruce a přitom telefonovat. To je možné např.

Registrovaný uživatel23. prosince 2022

Žádné, nefunguje

Nefunguje po vyjmutí z pouzdra

Buďto vadný kus nebo smejd, po reklamaci vráceny peníze, nemají nový kus, takže nemohu dál posoudit.

Registrovaný uživatel3. června 2022

Maly lehky

Malo spuntu do ucha

Registrovaný uživatel27. dubna 2022

malé rozměry/ vhodné do auta

menší výdrž baterie/ občas vypadne z ucha

Malé skladné zařízení vhodné na cesty do auta

Registrovaný uživatel26. února 2022

Skvěle funguje - stačí zvednout z dokovací stanice a hovor se spojí. Dobře slyšet protistrana. Dobře drží v uchu.

Registrovaný uživatel22. září 2021

Již jsem jednu Jabra Talk 55 měl, sloužila bez problému jenom již byl slabý zvuk, je ovšem stále funkční přes několik pádů z ucha při celodenního nošení.

Po 14dnemím nošení mně vypadla z ucha a rozpůlila se nevím co s tím. Bliká to tak jsem ji uložil do vajíčka. Nevím co s tím. Dá se to slepit?

Registrovaný uživatel7. dubna 2021

Nemohu obor ukončit,jedine na mobilu. Jinak jsem spokojená