Handsfree Recenze Jabra Talk 45 černé

Recenze Jabra Talk 45 černé

Pro všechny příznivce pohodlné mobilní komunikace je nyní k dispozici bezdrátový headset společnosti Jabra s označením Talk 45. Snoubí se v něm jednoduchá elegance s praktickou použitelností, vysokou funkčností a v neposlední řadě cenovou dostupností. Headset je určen pro uživatele, kteří potřebují mít volné ruce a přitom telefonovat. To je možné např.

danika1014. ledna 2024

Potlačuje okolní hluk, slyším zřetelně volajícího a on mě také. Na uchu nevadí, jen trochu odstává, ale to je kosmetický problém, který neřeším.

Registrovaný uživatel1. července 2023

Nebolí v uchu Výdrž baterie Příjemně malé

Dosah by mohl být vetší ale 30 m odpovídá,bez prekážek.(stěna,korba auta)

Registrovaný uživatel5. října 2022

mám jíž druhy - lehké ovládání-prostě vše OK

Pouze mohu doporučit

Registrovaný uživatel1. dubna 2022

Vydrž baterie, kvalita zvuku. Splnilo mé požadavky.

Registrovaný uživatel3. října 2021

Rychlé doručení, po měsíci užívání žádný problém.

Registrovaný uživatel6. září 2021

Malý, pohodlný.

Baterie nevydrží tak dlouho jak uvádějí.

Zklamání s kapacitou baterie. Za tu cenu jsem od toho očekával více.

Registrovaný uživatel21. dubna 2021

Pohodlné, dobrý zvuk a krásně tlumí ostatní zvuky dokonce i slabší vítr.

Po roce a něco odchází černá pasta, kterou je namazaná mřížka pod gumičkou nad repráčkem opatrně čistit a nesetřít pastu pak jde špatně slyšet a začne zlobit jinak funguje výborně.

Doporučuji velice lehké sluchátko a na nabití vydrží den a půl. Dále se dá i sluchátko sledovat když vám někde upadne telefon vám ukáže poslední ztrátu signálu. Výborný zvuk i mikrofon. Špatné akorát jen že se rychle zanáší a po špatném očištění šetřete nebo dokonce odtrhnete krycí síťku nad repráčkem. Časem samo stejně sleze i ta pasta sama pak jde hodně blbě slyšet. Sluchátko i tak doporučuji.

Registrovaný uživatel4. února 2021

Lehké, dlouhá výdrž, kvalitní zvuk (v kategorii mono bezdrátů). Rychle se připojí ke spárovanému zařízení Ohlašuje při stisku přijímacího tlačítka, jak dlouho můžete ještě hovořit

Extrémně citlivé tlačítko pro příjem hovoru, když chcete upravit polohu sluchátka, velmi snadno se stane, že ukončíte hovor.

Registrovaný uživatel30. října 2020

perfektní.dobře sedí na uchu a hovory jsou dobře slyšet.