Potlačuje okolní hluk, slyším zřetelně volajícího a on mě také. Na uchu nevadí, jen trochu odstává, ale to je kosmetický problém, který neřeším.

Nebolí v uchu
Výdrž baterie
Příjemně malé
Dosah by mohl být vetší ale 30 m odpovídá,bez prekážek.(stěna,korba auta)
mám jíž druhy - lehké ovládání-prostě vše OK
Pouze mohu doporučit
Vydrž baterie, kvalita zvuku. Splnilo mé požadavky.
Rychlé doručení, po měsíci užívání žádný problém.
Malý, pohodlný.
Baterie nevydrží tak dlouho jak uvádějí.
Zklamání s kapacitou baterie. Za tu cenu jsem od toho očekával více.
Pohodlné, dobrý zvuk a krásně tlumí ostatní zvuky dokonce i slabší vítr.
Po roce a něco odchází černá pasta, kterou je namazaná mřížka pod gumičkou nad repráčkem opatrně čistit a nesetřít pastu pak jde špatně slyšet a začne zlobit jinak funguje výborně.
Doporučuji velice lehké sluchátko a na nabití vydrží den a půl. Dále se dá i sluchátko sledovat když vám někde upadne telefon vám ukáže poslední ztrátu signálu. Výborný zvuk i mikrofon. Špatné akorát jen že se rychle zanáší a po špatném očištění šetřete nebo dokonce odtrhnete krycí síťku nad repráčkem. Časem samo stejně sleze i ta pasta sama pak jde hodně blbě slyšet. Sluchátko i tak doporučuji.
Lehké, dlouhá výdrž, kvalitní zvuk (v kategorii mono bezdrátů).
Rychle se připojí ke spárovanému zařízení
Ohlašuje při stisku přijímacího tlačítka, jak dlouho můžete ještě hovořit
Extrémně citlivé tlačítko pro příjem hovoru, když chcete upravit polohu sluchátka, velmi snadno se stane, že ukončíte hovor.
perfektní.dobře sedí na uchu a hovory jsou dobře slyšet.