Česká hudba Recenze Já nemám strach - Hana Zagorová

Recenze Já nemám strach - Hana Zagorová

Hana Zagorová byla česká zpěvačka, textařka, herečka a moderátorka. Během své pěvecké kariéry se stala druhou nejúspěšnější držitelkou ocenění Zlatý slavík v kategorii zpěvačka v historii, když získala devět Slavíků v řadě v letech 1977 až 1985. Já nemám strach je 23 studiové album Hany Zagorové. Nahráno bylo ve studiu Vyžlovka.

Registrovaný uživatel2. listopadu 2022

Všechno je opravdu skvěle líbí se mi moc

Varianta [CD]
Registrovaný uživatel9. března 2021

Všechny skladby jsou krásné jsme rádi že jsme si desku objednali.

Varianta [LP]
Registrovaný uživatel17. ledna 2021

CD jsem neznal a příjemně překvapilo

Varianta [CD]
Registrovaný uživatel13. ledna 2021

- velmi povedené řadové album s moderním zvukem - skvělý výkon zpěvačky - příznivá cena

- opakovaně (tedy i po výměně za jiný kus) hodně praskající vinyl - místy dokonce pár lupanců (nepomohlo ani vyprání desky v pračce vinylů)

Hanka Zagorová nám dokázala, že nemusí mít strach ani o své příznivce. Vzhledem ke svému věku zpívá stále skvěle a její hlas působí svěže a neopotřebovaně. Navíc se obklopila mladými autory, čímž se deska stává atraktivní i pro mladší generaci. Přitom si Hanka výborně hlídá kvalitu textů, které jsou místy i závažnější, než bývalo zvykem. Skvělé album, mizerný výlisek. Doporučuji raději kupovat na CD. Hvězdičku ubírám jen za špatnou kvalitu vinylu.

Varianta [LP]