Jídelní židle Recenze ITTC Stima Paysane výplet

Recenze ITTC Stima Paysane výplet

Elegantní sedák s výpletem. Opěrák ze tří vodorovných příček. Výplet je tvořen vlákny z přírodního materiálu (nejedná se o plast). Vlákna jsou napuštěna ochrannou látkou, která zajišťuje velmi malou hořlavost.

Registrovaný uživatel16. září 2022

židle je pevná

Registrovaný uživatel13. února 2022

Perfektní židle, muži doporučit.

Registrovaný uživatel3. ledna 2022

příjemný posed , vzhled, věřím,že pevnost vydrží a nerozklíží se .Děkuji

Registrovaný uživatel6. února 2021

Před 25 lety jsme pořídili úplně stejné židle k jídelním stolu v kuchyni a na některých už se na výpletu projevila doba a četnost používání, tak jsem se zaradovala, když jsem nalezla tytéž ve Vaší nabídce. Zpracování masivní konstrukce je OK, i když barva je ve shodném materiálu výrazně světlejší a ke stolu úplně nesedí, ale to snad časem ztmavne.

Mrzí mě nesrovnatelně hrubší výplet sedáku oproti našim původním židlím, na kterém se nesedí moc pohodlně. Světlejší barva než očekávaná nekoresponduje s ostatním zařízením kuchyně

Židle zcela nesplnily očekávání vzhledem k odchylkám od původního vzhledu tohoto modelu.