Recenze Isotronic Anti Spider 66971 odpuzovač pavouků

Recenze Isotronic Anti Spider 66971 odpuzovač pavouků

Odpuzovač pavouků vyžene ultravysokými tóny všechny dlouhonohé návštěvníky a zavede tato jinak užitečná zvířata zpátky do jejich přirozeného prostředí, aniž by museli být usmrcena. Vysílané signály se díky zpožďovacímu obvodu periodicky zvyšují a snižují na hodnotách 7 - 14 KHz. Pro pavouky je to signál, že se v těchto prostorách nachází živočich, který se jimi živí, a proto se jim vyhnou. Bez…

Registrovaný uživatel8. června 2022

je slyšet

vrátila jsem

Registrovaný uživatel3. ledna 2022

Věřil jsem že mi pomůže se zbavit pavouků. Velikostí. Neustále zapnutý.

Pavouci lezou v blízkosti odpuzovače a natahují své pavučiny. Je slyšet. Každý kdo k nám přišel, slyšel pískání a upozornil mě na to. Já, bohudíky, žádné pískání neslyším. Moje manželka a dcera ho slyší a tak zařízení vypínám v době jejich přítomnosti v dané místnosti.

Odpuzovače si nechám a nechám je zapnuté. Výrobce píše že 4-6 týdnů se mohou pavouci objevovat, ale po této době by už neměli být v dosahu působnosti odpuzovače. Mám v plánu koupit ještě dva odpuzovače, ale určitě v jiném kmitočtu. Děkuji za dotazník a za možnost se vyjádřit k výrobku. Jarry Kroupa

Registrovaný uživatel17. listopadu 2021

Produkt věřím, že asi funguje, je kvalitní, ale nevím, kde ho použít. Na to, že to má být "Ultrazvukový odpuzovač", dělá příšerný hluk!. Tedy doma není možné ho nikde mít (možná půda). Venku musíte mí sousedy hoodně daleko, aby hrozný pisklavý zvuk nebyl slyšet. Asi to pavouky odežene, ale musíte bydlet na samotě a doma pavouci stejně budou. Ten zvuk je opravdu mučící a po pár vteřinách nesnesitelný. Je to škoda, protože produkt zřejmě fungovat jinak bude.

Registrovaný uživatel26. října 2021

Velmi nepříjemně píská, pavouky ani nic jiného neodpuzuje.

Vyhozené peníze, neb je to úplně k ničemu.

Registrovaný uživatel3. října 2019

Zdá se že funguje

Ti co mají uši v pořádku jej slyší a nepříjemně ruší.

Pro mě ok.