Odpuzovač zvířat Recenze Isotronic 78302

Recenze Isotronic 78302

Isotronic plašič kun vnitřní, s provozem na baterie, do bytu, domu, na půdu, do auta, či garáže. Chrání kabely a drátky před poškozením od kuních zubů a interiér před znečištěním od kun. Provoz na 4x LR14 - malé monočlánky. S touto jednou sadou baterie vydrží přístroj v provozu cca.

Registrovaný uživatel15. března 2023

Myši jsou pryč bez drahého hubení

Registrovaný uživatel2. listopadu 2021

Možnost napájeňí pomocí standardních baterií.

Registrovaný uživatel13. července 2021

Nemusíte nic nikam montovat, stačí ho zapnout a dát pod kapotu ( používám jej v autě ) Přenositelnost - prostě jej dáte, kam potřebujete

Právě z důvodu, že nemusíte nic nikam montovat hrozí v autě nebezpečí, že na něj zapomenete a může vám v motoru způsobit pěknou paseku ( toto ale není zápor samotného výrobku, spíše obsluhy )

Přístroj jsem použil a vzhledem ke své lenosti jsem jej umístil pod auto jsa přesvědčen, že vzhledem k inzerovanému dosahu to bude stačit. Nestačilo. Ráno jsem v motoru objevil peří a zbytky mrtvého ptáka, takže tam nějaký hlodavec byl. Další noci jsem jej umístil přímo pod kapotu do motoru a poté bylo vše v pořádku, již jsem žádnou přítomnost hlodavého živočicha neobjevil. Použil jsem jej zatím na 6 nocí ( v motoru ) a vše OK. Nemohu ale objektivně posoudit, zda to bylo odpuzovačem, nebo jsem měl kliku.

Registrovaný uživatel18. prosince 2020

Malé zařízení na baterie, píská přerušované - baterie vydrží delší dobu.

Zdá se funkční, pískání je nepatrně slyšet.